top of page

Bjursås Berg & Sjö –kvalitetstid tillsammans

jursasNära, snösäkert och massor av skidåkning är en bra beskrivning av Bjursås Berg & Sjö. Men det finns fler anledningar att åka hit. Mysfaktorn är hög, omgivningarna natursköna och det finns ett stort utbud av olika vinteraktiviteter.


Bjursås Berg & Sjö har 21 pister, 11 liftar, barnområden med rullband och snowparks med Bag Jump. I området hittar du också mer än 60 km erkänt bra och snösäkra längdskidspår. Men det är inte bara i backen och i spåren som det är full aktivitet. Här kan du hyra skoter, åka hundspann eller ta det lugnt i relaxavdelningen. På sjön plogas isbanan där gäster kan promenera, åka skridskor eller prova sparkstötting. Dessutom finns all service i form av restauranger, skiduthyrning, skidskola och shop nära till hands i anläggningen.

Står familjesemester i skidbacken på din bucket list så är Bjursås den perfekta destinationen för att barnen ska älska skidåkning samtidigt som den skidvane föräldern får utmanande och roliga åk.För den som vill uppleva nypistade backar före alla andra är en guidad topptursmorgon att rekommendera. En unik upplevelse där man tar sig uppför berget på skidor med stighudar innan liftarna öppnar. Utrustning finns att hyra och turen avslutas med mysig frukost.

För att få njuta av riktig fjällkänsla behöver du inte åka långt. Bjursås ligger strax utanför Falun, endast ett par timmars resa från Mälardalen. Här finner du härlig skidåkning, välutrustat boende på gångavstånd från liftarna och roliga vinteraktiviteter för alla i familjen. Upptäck en personlig pärla i södra delarna av vackra Dalarna.

Läs mer och boka på bjursas.com


86 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page