top of page

PERFECT MATCH

Vad händer när du mixar det excentriskt engelska, lite galna och omatchande med det strama, skandinaviska och monokroma?

– Du skapar magi!

Filling Interiör & Design grundades år 2014 av Isabelle Filling och Rachel Van Asch som då stod för design och tapetsering. Idag har verksamheten vuxit och Rachel kallar det för ett “Design Power house” där kvinnliga entreprenörer möts och tillsammans arbetar med olika projekt. Verksamheten består av fem ben med inredningsstudio, egen design, möbeltapetsering, webbshop och kursverksamhet.

– Tack vare att vi har textildesigners, arkitekter, inredare, möbeltapetserare, art directors och projektledare har vi blivit en fullskalig byrå som kan erbjuda allt från ett presentkort på en kurs i möbeltapetsering, till projektledning vid nybyggnationer. Det tror jag är vår styrka, säger Rachel som vi möter i deras nya studio och showroom på Lidingö.

– Vi älskar hållbarhet och att ge gamla möbler nytt liv. Allt för många fina möbler kastas bort, säger Rachel som precis som Isabelle har många strängar på sin lyra. Passionen för möbler, konst och inredning speglar verksamheten som de bedriver i lokalerna. Rachel som även är konstnär och textildesigner erbjuder kurser inom möbeltapetsering, förgyllning med bladguld och abstrakt målning.


Inredning är roligt och trendigt men inte alltid så enkelt.

– Vi hjälper till med allt från enstaka detaljer till helhetslösningar för både privatpersoner och företag.


Hemmakontor har det pratats mycket om så här ett år i pandemins fotspår. I och med att hemmakontoren har exploderat har de också personifierats men Rachel vill påpeka att det inte bara är ergonomin som är viktig utan även att hemmakontoret inte tar över platsen för återhämtning.

-När vi återgår till kontoren ser jag en mer avslappnad och social miljö med stora ytor för umgänge och samtal, det tror jag vi kommer ta med oss från hemmakontoret. Men jag hoppas även att alla lägger en extra tanke på den där sköna soffan eller stolen som kanske tjänat en i många år men som börjat bli lite gammal och sliten. En skön sittplats ska man inte skoja bort, trender kommer och går men en trotjänare förtjänar precis som du själv en ny kostym ibland.


Naturens former och material tror Rachel kommer ta större plats i både hem och i offentliga miljöer.

– Kombinationen av naturliga material, oväntade detaljer eller färger är lite av vårt signum. En älskad möbel blir än mer älskad i favoritfärgen.


Kontakta Filling Interiör & Design för bokning eller information om inredning av offentliga miljöer.


Studio/Showroom: Skogsklockevägen 1, Lidingö

Mail: info@bvndesign.se eller kurs@bvndesign.se

Instagram: @BVNDesign25 views

Commentaires


bottom of page