top of page

Inredning i behagliga toner

Updated: Sep 9, 2023


Med visionen om att skapa behagliga textilier till hemmets alla rum, har Annica Högström drivit Himla i snart trettio år. Med hjälp av Himlas känsla för färgsättning blir det enklare att skapa en behaglig färgskala som löper genom hemmet och att skapa en helhet som håller över tid. Allt går att matcha, mixa och blanda - det är så du kan skapa din egen stil och variation.



- Himla har funnits i nästan trettio år och vi tänker fortsätta minst dubbelt så många år till. Att skapa ett hem, eller omskapa ett rum är en skön konst. Med hjälp av nya textilier kan man verkligen förvandla ett rum totalt och skapa en helt ny atmosfär, säger Annica Högström, VD på Himla.



- Himla står för skandinavisk enkelhet och kreativa variationer på ett själfullt sätt. Vår design bygger på enkelhet, och utgår från färger, nyanser och struktur. Vårt breda sortiment och höga kvalitet löser problem och ger tusen möjligheter. Visionen framåt är även att erbjuda våra kunder personlig inredningsservice med konsultation, rådgivning och måttbeställda produkter, säger Annica.



Himla är inte en tillfällig stil, eller en trend man snabbt tröttnar på. Hos Himla kan du botanisera bland vackra textilier för hemmets alla rum i lågmälda, sofistikerade toner med svärta. Det mesta i linne, men även i andra naturmaterial som ull, siden och bomull.

Besök himla.com för mer inspiration

37 views

Recent Posts

See All
bottom of page