top of page

Klassisk lyx i Palazzo Versace i moderna Dubai

Updated: Sep 9, 2023

Hotellet syns på långt avstånd och namnet Palazzo Versace klär den ståtliga fastigheten som breder ut sig med medusan på toppen.

Direkt när du kliver ur bilen möts du av leenden och full service. Det första du ser när du kliver in i hotellet är Versaces logga som breder ut sig på entrégolvet med den spektakulära takkrona ovanför. Receptionen ligger intill Mosaik-loungen, en pianobar, där en vacker violinist står i aftonklänning och spelar för att bjuda på en glamorös upplevelse. Njut av violinistens ljuva musik samtidigt som du tar in alla vackra vyer i lobbyn, spanar in ett av hotellets poolområden utanför och njuter av de goda bakverken till kaffet som serveras.


Vid incheckningen guidas du genom hotellets olika delar, två stora poolområden, tre restauranger, spa, gym och självklart Versace jewelry store med unika samlarobjekt.

Hotellets andas italiensk stil, då Donatella Versace själv har designat allt i hotellet. Rummen är i gregoriansk stil med smakfulla detaljer från loggan. Allt serveras på Versace porslin, både i rummet och i restaurangerna. Korridorerna, hissarna, och lobbyn smyckas av de fantastiska skapelser Versace har levererat under åren. Det är som ett museum och hotell i ett!


Du kommer att njuta på dagarna vid hotellets två poolområden som är stora och välutrustade med poolbarer med goda drinkar, cabanas som serveras av gudinnor och DJ-bås för kvällen poolparty. Det finns även en lugnare sida för dig som föredrar det, där du simmar över den gigantiska Versace-loggan som lyses upp snyggt i poolen när mörkret inträder. En stor och vacker trädgård separerar de två poolområdena med en fin fontän i mitten. Precis som namnet skvallrar om, är det ett palats du har kommit till.


Även om det låter härligt att slappa vid poolen hela dagen, kommer du att bli hungrig. Här finns tre inbjudande restauranger. Välj mellan två restauranger med italienska smaker och ett persiskt kök. Den persiska restaurangen med namnet Enigma bjuder på en riktigt matupplevelse du aldrig kommer att glömma. Snyggt serverade maträtter som ångar för extra effekt, utsökta traditionella smaker som är långt ifrån det du brukar äta och efterrätter som smyckas rejält i både smak och ögongodis. Utöver dem bjuds det på en skön miljö, både inomhus och utomhus på den vackra terrassen. Precis som den italienska middagsrestaurangen Vanitas med signaturrätter som specialitet, gott vin och genuin service.


Palazzo Versace särskiljer sig mest i sin stil från andra hotell i Dubai. Donatella har gjort sitt jobb grundligt för att förmedla Versace-lyxen på sitt unika sätt.


Besök hotellet på


22 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page