top of page

HÖG NIVÅ PÅ LORENSBERGSKLINIKEN

På Lorensbergskliniken i Göteborg arbetar ett kompetent team av läkare och sjuksköterskor som är mycket uppskattade för sin professionalitet och bemötande.

Under ett och samma tak erbjuder de olika typer av behandlingar. Hudkonsultation med behandlingar som Dermapen, syrabehandlingar, micro- needling och klassiska ansiktsbehandlingar.

Injektioner som utförs av legitimerade läkare och sjuksköterskor med allt från Botulinum Toxin (Botox), fillers och skinbooster. Här erhålls även olika utbildningar med skräddarsydda kurser. – Vi erbjuder kurser inom trådlyft, botox och fillers. Alla behandlare har en patientförsäkring och är certifierade inom REBS som har en hög internationell standard och leds av experter inom avancerad estetik.


Alla medarbetare på Lorensbergskliniken ställer sig positiva till det nya lagförslaget som REBS arbetat fram gällande injektionsbehandlingar. – Vi vill att alla, oavsett var de behandlas ska hamna i säkra händer. Vi har kämpat för lagen i många år. Träder den i kraft kommer alla oseriösa aktörer att försvinna och marknaden kommer bli mer reglerad. Den garanterar kunden en säker behandling.

– Den nya lagen är viktig, har vi den i ryggen kan vi också ställa högre krav på våra medarbetare inom branschen och vi kan gå samman för en tryggare marknad och säker nivå på alla behandlingar. Idag får vi ta emot många kunder som blivit felbehandlade, det är inte vårt huvudsyfte och dessa kommer minska drastiskt när lagen klubbas igenom, säger Annika Johansson, Leg. Sjuksköterska.

7 views

Recent Posts

See All

Komentarze


bottom of page