top of page

Flyg till Dubai med Emirates

Updated: Sep 9, 2023

Du ser dem på långt avstånd. I eleganta kläder, med röda scarfs och perfekt frisyr tar de sig smidigt genom flygplatsen med ett leende - Emirates kabinpersonal. Med all rätta bär de den utmärkande klädseln med stolthet.

Man inser snabbt att det är något speciellt som väntar på denna flygning. Personalens service är utöver det vanliga redan vid ombordstigningen. Den annars något stökiga upplevelsen som kan uppstå i gaten och innan passagerarna hittat till sina platser, lagt undan sitt bagage och kommit till ro, går snabbare och smidigare än väntat. Flygvärdinnorna och personalen bemöter dig extra vänligt och de utmärker sig i hur många de är som förser dig med förstklassig service ombord. När du slår dig ner på din plats är det med en trygg känsla av att de nästkommande timmarna kommer att bli en fantastisk serviceupplevelse.


Under den drygt sex timmar långa flygresan blir du ständigt serverad med allt från dryck till vällagad mat och andra bekvämligheter. Så fort du blir törstig eller hungrig tycks det som att flygvärdinnorna sömlöst presenterar sig med lösningen, utan att du hunnit be om det. Oavsett om du väljer att sitta i first class, business eller economy får du utmärkt uppvaktning,

goda smaker och bra underhållning.


Välj själv om du vill koppla upp dig till flygplanets wi-fi för att få lite arbete gjort, eller helt koppla bort vad som händer på marken för en stund. På skärmen finner du ett stort utbud av film och serier. Njut av ett glas bubbel eller vin och de goda maträtter som erbjuds.


När du kliver av flyget är du utvilad och tar med dig känslan av att resan faktiskt är en del av målet och att transporten kan ge energi. Omsluten av Emirates service är du lugnare och ännu mer nyfiken på vad din tid i Dubai kommer att erbjuda.

20 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page