top of page

Eleganta lägenheter med stilren design

Updated: Sep 9, 2023

Ombonat, okonstlat och inbjudande – det är känslan du får när du stiger in genom dörren till Patriams nybyggda lägenheter i Torsvik på Lidingö. Här hittar du stilrena lägenheter, smakfullt inredda och med väl valda materialval, inflyttningsklara hösten 2023.

Patriam
Patriam

Genom nedtonade färgval, rika ljusflöden och en generös takhöjd har lägenheterna rymd men också en diskret elegans. Det här är skandinavisk minimalism i sin renaste form. En arkitekturens motsvarighet till modevärldens ”lilla svarta”. Med strama linjer, vackra materialval, fantastiskt chevrongolv och en tydlig funktionalitet som skapar en naturligt behaglig känsla, alltid redo att hälsa dig och ditt sällskap välkomna hem.


-Det här är ett unikt projekt med otroligt fina lägenheter som man bara inte får missa. För att förstå vilka unika hem det här är bör man komma på besök för att verkligen uppleva lägenheterna, och ta in känsla, säger Fredrik Brunlid, fastighetsmäklare på Gadelius Fastighetsbyrå.


Alla rum i lägenheterna i Patriam Torsvik är välplanerade och varje detalj genomtänkt. Här har alla lägenheter genomtänkt planlösning med sociala ytor anpassade efter lägenhetens storlek. Här hittar du allt från yteffektiva lägenheter till stora spatiösa vindsvåningar med öppen spis, walk-in closet och badrum ensuite.

Badrummet är platsen där dagen börjar och kvällen slutar. Men också ett rum för egentid. Här får du utrymme att rå om dig själv. Bostadens stilrena badrum karaktäriseras av solida material med nätta proportioner. Här utmärker sig det formstarka, ovanpåliggande handfatet av tålig vit stenkomposit. Med väggarnas vita kakel och Bricmates Norrvange Ivory både som golvklinker och i bänkskivan skapas en sober känsla. Det finns gott om praktisk förvaring och spegeln med belysning ger dig funktionellt ljus när du behöver det. Samtidigt skapar takspotlights en inbjudande atmosfär.


Harmonin mellan funktion och design är tydlig även i köket. Patriam Torsviks kök lämpar sig inte bara för funktionell matlagning utan även för hemmalivets alla stunder. Här ska köket kunna stå värd för allt från släktkalas till digitala möten. Här får livet pågå, från att du stiger upp på morgonen, till att du drar dig tillbaka till sovrummets lugna vrå på kvällen. Därför är köket inrett utan att tumma på vare sig funktion eller design. Här står yta och funktion i symbios, vilket märks i den framdragna sockeln, ramverk mellan stommarna, helintegrerade vitvaror och inbyggd varmluftsugn och induktionshäll från välrenommerade Miele.


- Vi är så glada att nu kunna bjuda in till vår visningslägenhet som är smakfullt inredd och där all lös inredning kommer från Nordiska Galleriet. Alla som är intresserade är välkomna på visning av den här fantastiska lägenheten, berättar Emilia Sjöblom Adolfsson, marknads- och försäljningschef på Patriam.


Mäklare: Fredrik Brunlid, Gadelius Fastighetsbyrå fredrik@gadelius.se
86 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page