top of page

Carolina Gynning drömmer internationellt

Updated: Sep 9, 2023
"Jag vill vandra i fjällen, bada i vattenfall och bara få vara mig själv”


Varje år återvänder Carolina Gynning till Konstrundan i Skåne där hon ställer ut sin konst på Ystad Saltsjöbad. Här möter hon konstintresserade och personer som uppskattar hennes långa karriär inom design, skådespeleri, podcast och TV. Carolina, 44 år, har uppnått många av de mål och drömmar hon hade tidigare i livet, men än är hennes bucketlist fylld med sådant hon vill uppleva och åstadkomma.


-Jag har alltid levt efter devisen “allt du vill göra, kan du göra”. När du vet vad dina drömmar och mål är kommer du sakta men säkert röra dig mot målet, ett litet steg i taget, säger Carolina.


Satsa på konsten utomlands

Konsten har länge varit en viktig del i Carolinas liv och hon är en uppskattad konstnär i Sverige. Tillsammans med sin mamma har hon även ställt ut sin konst på konstutställningar runt om i världen, som i Monaco, Italien och Japan. Men drömmarna om en internationell konstkarriär fortsätter.


-När barnen är äldre vill jag satsa mer på att ta min konst utomlands. Det krävs mycket tid och arbete att etablera sig internationellt, men det är jag beredd att göra på sikt. Min konst och design är etablerad och uppskattad i Sverige och det vore väldigt roligt att göra den erkänd även utomlands.


Vandra bland berg och dalar

Carolina berättar att hon gärna skulle resa mer, men att det inte är helt enkelt med tre barn. På sikt drömmer hon om fler resor, både långa resor som till Nya Zeeland men även till grannlandet Norge.


-Jag vill vandra i fjällen, bada i vattenfall och bara få vara mig själv. Norge och Nya Zeeland ser så vackert och dramatiskt ut. Det är en dröm att få vandra runt bland bergen osminkad och med lite leriga skor.


Internationell skådespelarkarriär

Julianne Moore och Charlotte Gainsbourg är två stora förebilder i Carolinas skådespelarkarriär. Sin senaste skådespelarinsats gjorde Carolina i Ruben Östlunds Oscarsnominerade film Triangle of sadness. En fantastiskt rolig och spännande upplevelse enligt Carolina. Skådespelarinsatsen har fått henne att drömma om större roller och en internationell skådespelarkarriär.


-Jag tycker om att vara skådespelare och skulle gärna ta mig an en större roll, gärna en huvudroll utanför Sveriges gränser. En dröm är att utveckla mitt skådespeleri vidare och satsa på en internationell skådespelarkarriär, berättar Carolina.


Uppfylla döttrarnas drömmar

Det viktigaste i Carolinas liv är hennes tre döttrar, Alicia 10 år, Adele 8 år och Vilda 1 år. Carolina beskriver att döttrarnas drömmar numera är hennes högsta drömmar.


-Mina döttrars drömmar är även mina drömmar. Att de ska må bra och ha ett liv fyllt av drömmar är det viktigaste för mig, för deras drömmar kan jag åsidosätta alla mina egna.

69 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page