top of page

Upptäck byKettil Travel: Skräddarsydda resor som skapar oförglömliga minnen

Att resa är mer än att bara byta plats; det är en möjlighet att skapa minnen och uppleva något unikt. Hos byKettil Travel är det hjärtat i verksamheten. Genom att sätta kunden i centrum och skräddarsy varje resa efter individuella önskemål, har byKettil blivit en ledande aktör inom resebranschen. Vi pratade med Marlene Kettil om deras filosofi och hur de arbetar för att skapa oförglömliga reseupplevelser.Som en liten byrå med ett enormt kontaktnät och stort engagemang, kan byKettil snabbt anpassa sig till förändringar och trender inom resebranschen.


– Hemligheten ligger i att lyssna noga till önskemålen, ställa frågor och att ha förmågan att läsa mellan raderna. Det handlar om att verkligen lära känna kunderna och förstå deras drömmar och förväntningar, säger Marlene och fortsätter:


– Tack vare att vi ständigt håller oss uppdaterade med de senaste nyheterna, förändringarna och trenderna inom resor, kan vi erbjuda de mest aktuella och relevanta alternativen. Vi är lyhörda, kreativa och snabbfotade.


Noggrant utvalt och välbalanserad mix

Populära resor kombinerar upplevelser och äventyr med bekvämlighet och lyx. Kunderna får en smidig och sömlös upplevelse, där varje detalj är noggrant planerad och genomförd.


– Vi väljer noggrant ut våra samarbetspartners och strävar alltid efter högsta kvalitet för att ge varje kund en genuin och personlig upplevelse. Vårt engagemang visar sig i de reseupplevelser som vi arrangerar, berättar Marlene Kettil.


– Ett minnesvärt exempel är det väl beresta paret som sökte ett härligt strandparadis med högklassig service och mycket integritet. Efter konsultation med oss föll valet på en resa i Karibien med Explora Journeys, vilket paret aldrig själva skulle ha tänkt på, men som blev en oförglömlig upplevelse.


Om Explora Journeys

Detta är för den kräsna resenären som vill ha förfinad lyx. Deras servicestil är genuint varm, intuitiv och enkel. Gästerna kan vara sig själva och koppla av samtidigt som deras höga förväntningar alltid möts och överträffas.


Det som gör att Explora Journeys skiljer sig från mängden är att de inte ser sig som ett kryssningsföretag utan snarare skapare av berikande resor till havs. Stilen är livlig, kosmopolitisk och avslappnad europeisk lyx och destinationerna intressanta.


Ombord finns 461 rymliga och elegant designade sviter, alla med en privat terrass och havsutsikt. Som gäst har man många valmöjligheter bland flera olika à la carte-restauranger med smaker från hela världen och man är tack vare både inomhus- och utomhuspooler samt spa och fitnessfaciliteter säkerställd att ha tid för sig själv och verkligen slappna av.


Ombord avnjuts en Deluxe All Inclusive med gourmetmåltider, roomservice, dricks, fina viner, champagne och andra goda drycker. Hälsosamma alternativ av högsta kvalitet erbjuds överallt.


För byKettil Travel är varje resa en möjlighet att skapa något unikt och minnesvärt. Genom att lyssna på kundernas behov och önskemål, samt hålla sig uppdaterade med de senaste trenderna, skapas reseupplevelser som inte bara möter utan överträffar förväntningarna. För den som söker en personlig och skräddarsydd reseupplevelse, är byKettil Travel det självklara valet.

3 views

Comments


bottom of page