top of page

Utforska världen med MyPlanets skräddarsydda resor

Updated: Jan 4
Vad innebär skräddarsydd eller personligt anpassad resa? Vi använder dessa termer varje gång en resa skräddarsys personligen för en gäst. MyPlanet planerar och arrangerar varje resa helt anpassad efter vad vår gäst vill göra, vilken typ av boende de föredrar och i vilket tempo de vill resa. Flera av våra gäster väljer en kombinerad resa, där gästen till exempel börjar med vingårdar och safari i Sydafrika, följt av sol och bad på Mauritius, säger Josefine. Vilka resmål erbjuder MyPlanet? Vi erbjuder just nu resor till mer än 40 olika länder till världens alla kontinenter. 98% av gästerna som reser med oss säger att de vill göra det gen. Det är därför värdefullt för oss att ha ett brett utbud av resmål, då vi strävar efter att våra gäster ska fortsätta utforska världen tillsammans med oss. Vi har kommit en lång väg sedan vi startade 1963. Under många år hade vi bara verksamhet på fem destinationer, så vår produktutvidgning har varit betydelsefull för vår tillväxt, betonar Josefine.
Kan resenärerna välja sina egna hotell i en skräddarsydd resplan? Vi handplockar våra hotell tillsammans med våra samarbetspartners och vårt produktteam. Hotellen vi erbjuder ska uppfylla våra högt ställda krav på hållbarhet, säkerhet, service och det där lilla extra. Det där lilla extra kan vara storslagna önskemål som en utsikt över Taj Mahal eller att vakna upp på en safarilodge med utsikt över savannen. Våra reseexperter diskuterar tillsammans med våra resenärer vilket boende som passar bäst för dem tills det känns helt rätt, oavsett om de bokar ett glampingtält i Costa Rica eller en exklusiv ryokan i Japan, förklarar Josefine.

Vad innebär ”autentiska” resor i praktiken?

En autentisk resa kan variera beroende på individuella preferenser och intressen, men det gemensamma temat är att sträva efter en mer meningsfull och personlig resa, där det är möjligt. Vi vill erbjuda våra gäster en chans att utforska omgivningarna utanför de vanliga turistområdena för att få en mer genuin upplevelse och djupare förståelse för den destination de besöker. Till exempel visade din lokala guide dig området där de växte upp och det fick dig att se landet från ett helt annat perspektiv. Eller så lärde du dig ett nytt sätt att laga din favoriträtt av en peruansk kock, berättar Josefine. Vad skiljer MyPlanet från andra researrangörer som erbjuder skräddarsydda resor? Personlig service och support är kärnan i det vi gör. Varje gäst har en personlig reseexpert som är med och planerar resan i detalj. Efter att din drömresa är bokad får du en tilldelad Trip Coordinator, som finns till hands både före avresan, men också under resans gång för hjälp och råd. Varje gäst som reser med oss behandlas omsorgsfullt från det första samtalet där de beskriver sina resedrömmar, tills de kommer hem från sin resa, avslutar Josefine.Redo att utforska världen med oss? Kontakta oss och hänvisa till denna artikel, så får du en gratis uppgradering av hotellrum på ditt nästa äventyr! Telefon: 0775-888 088 E-post: resor@myplanet.se myplanet.se

23 views

댓글


bottom of page