top of page

Upplevelse utöver det vanliga

Det är inte mycket som slår att få sjunga, dansa och skratta ihop med nära och kära. Att det dessutom kan kombineras med utomordentlig mat och dryck skapar förutsättningar för en magisk höst! Bucket List har besökt Moyagi, stället där du går in och dansar ut.


Idén om ett premium karaokeställe startade redan i slutet av 2018, när Jonathan Merlo Sjöö och vännen Alexander Irinarchos träffades under en resa i Kina. Tillsammans började de skissa på Moyagi med deras tredje medgrundare Marcus Schuterman.

– Jag hade själv varit på karaokeställen i Tokyo och kände att det inte fanns samma typ av utbud i Sverige, säger Jonathan.


I maj 2020 kunde vi äntligen öppna upp dörrarna till Moyagi på Brunkebergstorg i Stockholm.

– Vi är så vitt jag vet ensamma i Norden om att erbjuda en premium karaokeupplevelse i privata rum som kan kombineras med fantastisk mat och dryck. Vi arbetar så mycket vi kan med att vårt varumärke och gästernas upplevelse ska vara så attraktivt som möjligt.


Moyagi är som en korsning av ett futuristiskt Tokyo med inslag av en gammal blade runner-känsla. Mycket neonljus med lite mörkare dunklare bakgrund, likt en upplyst bakgata. Gästens upplevelse i karaokerummen är välpaketerade och genomtänkta.

– Det är en upplevelse för alla. Men vi vill ändå skapa en känsla av vardaglig lyx. Vi tror att musik har förmågan att förena människor och vår besökskrets är väldigt blandad.


Hit kommer personer i alla åldrar, från olika branscher och geografer. I och med att det är privata rum så samlas här allt från kollegor, kompisgäng och familjer.

– Bland stammisarna ser vi många besökare från tech- och startupscenen, influencers och musikbranschen.


Moyagi är ett så kallat Eatertaiment vilket innebär att de kombinerar underhållning (karaoke i privata rum) med mat och dryck.

– Vår tanke med mat och dryck är att gästerna ska, precis som med karaoken, dela upplevelsen. Vi tar inspiration från hela Asien och använder smaker som yuzu, citrongräs och sichuanpeppar. Maträtterna är ofta mellanstora och är anpassade för att delas och/eller kombinera flera rätter. I juni lanserade vi även en ny cocktailsmeny som hittills tagits emot väldigt väl.


Gästerna kan beställa både mat och dryck direkt till rummet och sjunga/dansa medan de äter och dricker. Eller så kan de välja att äta i loungen innan eller efter karaoken, det är helt upp till gästen och vad som passar dem bäst.


Hur lång tid är en session?

– 1timme och 45 minuter, men många tycker det är så roligt att de vill förlänga tiden ännu mer. Vi har över 100 000 låtar i alla olika genrers så det finns något för alla.

Storleken på rummen varierar och hit kan man komma som ett mindre kompisgäng till större sällskap, möhippor, svensexor eller företagsevenemang.


– Vår ambition med Moyagi är att skapa en lekfull trygg atmosfär där våra gäster får sjunga, dansa, äta och dricka i en mer privat miljö. Som en hemmafest fast på lokal med god mat, bra dryck och service när de vill ha den. Vi tillhandahåller verktygen men gästen själv kontrollerar upplevelsen.

Via QR-koder kan gästerna själva kan beställa mat och dryck när de vill utan att behöva vänta på att någon i personalen uppmärksammar att de önskar service.


– Det ska vara en rolig upplevelse utöver den vanliga och vi vill att de lämnar Moyagi med ett stort leende på läpparna.


Och succén lär fortsätta, just nu är de mitt uppe i expansion och talar med fastighetsvärdar och branschkollegor om fler lokaler både i Stockholm och andra större städer.


Läs mer och boka ditt besök via: moyagi.com

77 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page