top of page

Upplev världen i löparskor med Springtime


Springtime har över 30 års erfarenhet av att arrangera löparresor till världens alla hörn och har varje år bland annat platser till loppen i Abbott World Marathon Majors-serien, som består av Tokyo Marathon, Boston Marathon, London Marathon, Berlin Marathon, Chicago Marathon och New York Marathon.


Varje lopp bjuder på sina unika banprofiler och sevärdheter. Men oavsett vilket lopp du springer så är den peppande stämningen, både från publik och medlöpare, alltid på topp. Om du springer samtliga av dessa sex lopp får du den åtråvärda "Six Star Finisher"-medaljen. En löparresa med Springtime ger alltid en garanterad startplats. De flesta av Springtimes resenärer är vanliga motionärer och det är inte ovanligt att ta med sig familjen. De får också en trevlig upplevelse eftersom resorna även rymmer upplevelser utanför löparbanan. Sightseeing, shopping, kultur, nöjen och inte minst festmåltider för att fira löparbragden!

Norska Janicke Bråthe är en av dem som sprungit alla loppen i serien.

”Att jaga världsherravälde i form av de sex World Marathon Majors var en grymt rolig utmaning! Så många stora upplevelser, och så många människor som jag fick träffa på vägen – och att till slut få den snygga och tunga medaljen… Otroligt häftigt!”

Runner’s Worlds chefredaktör och vinnare av Stockholm Marathon, Anders Szalkai, anser att möjligheten att upptäcka världen springandes är en stor förmån.


”Löpningen har gett mig oerhört mycket – såväl fysiskt som mentalt och socialt. Men jag har också fått besöka platser jag troligen aldrig skulle kommit till om det inte hade varit för löpningen. Att springa på dessa platser har gjort att jag har upptäckt andra sidor av omgivningarna, som många andra turister missar – att upptäcka världen springandes är på så sätt en stor förmån. Det är lika charmigt att uppleva en storstad genom att springa ett lopp tillsammans, som att genomföra ett bergspass på ett träningsläger med likasinnade. Att både bygga sin resa runt löpningen och använda sig av löpningen på sin resa kan verkligen addera en fantastisk dimension till upplevelsen.”

Varför resa med Springtime?

  • Springtime har arrangerat löparresor sedan 1986

  • Garanterad startplats

  • Proffsiga löpcoacher och reseledare

  • Morgonjogg

  • Gemensam after run-middag

Läs mer och boka på www.springtime.seinfo@springtime.se08 545 535 40


14 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page