top of page

Unna dig ett lyxigt spabesök i sommar

Letar du fortfarande efter semesterinspiration till årets sommarmånader? Ett avslappnande spabesök kan vara svaret. Bucket List ger dig en lista på några av Sveriges bästa span som garanterar idyllisk atmosfär, njutning och återhämtning för kropp och själ.


Hooks Herrgård, Hok

På den småländska landsbygden omgärdad av skog och sjö så ligger detta populära hotell och spa som även erbjuder konferens, golfanläggning, restaurang och ett utbud av andra aktiviteter. Deras spaanläggning är perfekt beläget med en oslagbar utsikt över Hokasjön, och erbjuder allt från utomhuspool till varma och kalla källor. Välj mellan allt från dagspa, till weekendspa eller ett urval av olika spapaket som är utformade för att passa dig och ditt sällskap perfekt.


KUST hotell & Spa, Piteå

Varför inte upptäcka norra Sverige i sommar, och passa på att avnjuta ett besök på KUST Hotell & Spa i Piteå? Norrlandskustens högst belägna skybar är bara en av många anledningar till varför detta designhotell snabbt har blivit ett populärt besöksmål, utöver deras magnifika spaanläggning med utsikt över älv och skogar. Japansk tvagning, ångbastu, sanarium, iskälla, relaxpooler och kallpool är bara några exempel på deras unika spautbud.


Varbergs Kusthotell

Underbart beläget, bara ett stenkast från den idylliska västkustremsan, ligger detta spa och hotell som erbjuder avslappning i form av ett unikt Thalasso-spa, som använder sig av marina element i deras behandlingar. Havsvatten, lera och tång, den uppfriskande havsluften och solljuset nyttjas på olika vis i olika behandlingar för att bringa återhämtning till en ny nivå.


Yasuragi, Stockholm

Dagspa och övernattningspaket med middag erbjuds på detta japansk-inspirerade spa beläget utanför Stockholm. Flertalet olika behandlingar finns tillgängliga tillsammans med aktiviteter så som Zenmeditation, klangresa och qigong. Den japanska badkulturen inkorporeras i denna unika miljö som andas skönhet, stillhet och harmoni.


Copperhill Mountain Lodge, Åre

Njut av fjällvärlden även i sommar. Detta spa och designhotell erbjuder en utsikt som kallas duga, med panoramafönster som öppnar upp till fjälltopparnas böljande landskap. Olika spabehandlingar erbjuds i denna förstklassiga miljö där två inomhuspooler, utomhuspool med utsikt över Åreskutan, bastur och olika relaxytor garanterar ett besök utöver det vanliga.


Selma Spa, Sunne

Selma Spa ligger vackert beläget Sunne, i närhet till de värmländska skogarna och är ett perfekt besöksmål för den njutningssuktande resenären. Med ett av Nordens bredaste utbud av spabehandlingar så erbjuds allt från duobehandlingar, kropps- och ansiktsbehandlingar, massage och kurbad. Inomhuspool, infinitypool, varm källa, ångbastu, torrbastu och även en örtbastu gör ditt besök komplett, och för den aktivitetsinriktade så finns det även flera träningsmöjligheter med olika klasser, gym och personlig träning på schemat.


28 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page