top of page

UNDERSKATTA ALDRIG TILLVÄXTFAKTORN

Updated: Aug 31, 2023


Marknaden för hårtransplantationer ökar lavinartat med dagens moderna metoder. Poseidonkliniken har ökat sin omsättning med mer än trehundra procent sedan 2016. Nu står affärsmän och artister i kö för att göra en behandling.

Idag är det helt accepterat att göra en hårtransplantation. Metoden som har förfinats de senaste åren är numera så enkel och skonsam att du kan göra behandlingen ena dagen och återgå till arbetet redan nästa dag. Spåren är borta på en vecka och i vissa fall behöver man inte ens klippa håret för att göra behandlingen. En av alla män och kvinnor som har vänt sig till Poseidonkliniken för att få hjälp är den forne fotbollsstjärnan. Mittfältaren Anders Limpar som spelat i både OS och VM för Sverige, men som nog är mest känd för sin framgångsrika tid i Arsenal där han blev ligamästare, FA-cupmästare och Cupmästare.


– För mig har egentligen inte håravfallet känts som något större problem men jag ville ändå ha lite mer hår på hjässan för jag trivdes inte med att vara tunnhårig. Idag när det finns bra och smidiga metoder som den Poseidonkliniken använder, är det smidigt och enkelt att göra. Jag fick också mycket tydlig information om hur hårlinjen skulle designas för ett naturligt resultat och det var nog rådgivningen som var det viktigaste när jag valde Poseidonkliniken, säger Anders Limpar.


För en lyckad hårtransplantation är det viktigt att hårlinjen anpassas efter personens ålder och ansiktets naturliga proportioner, för att resultatet ska vara långsiktigt och leda till en märkbar förbättring utan att utseendet förändras. Man bör därför alltid vara försiktig med att sänka hårfästet eller ta bort vikar helt och hållet. Förbättringen ska vara elegant och diskret och resultatet ska se naturligt och snyggt ut med tilltagande ålder.


– Vi vill att våra kunder ska få höra att de ser fräschare och lite yngre ut. Förbättringen ska kopplas ihop med en bättre och mer hälsosam livsstil, säger Niklas Slättenhäll som ger konsultationer på Poseidonkliniken och har träffat tusentals kunder.


– Om det finns minsta risk att den placering av hår som kunden önskar kan leda till ett resultat som inte innebär en långsiktig och naturlig förbättring tackar vi nej till att göra behandlingen. För oss skulle det vara ett stort misslyckande om kunden i framtiden skulle ångra att han eller hon gjort en hårtransplantation.


Det är tydligt att det inte går att underskatta tillväxtfaktorn inom marknaden för hårtransplantation. Poseidonkliniken har sedan 2016 ökat sin omsättning med över trehundra procent och tillväxttakten fortsätter att öka under 2021.


– Vår filosofi är anpassad till håravfallets naturliga process och det tror jag är nyckeln till att vi idag är den största och mest framgångsrika kliniken i Sverige, säger Niklas Slättenhäll och fortsätter.


– Vi vill kunna ge våra kunder mer hår alla dagar i veckan och därför gör vi två behandlingar om dagen inklusive helger och långhelger. Vi ser också en ökad tillströmning av kunder från Europa. Det visar att vårt koncept även fungerar utomlands och vi kommer inom kort att påbörja en internationell expansion.


Boka ett kostnadsfritt möte idag på POSEIDONKLINIKEN.SE


Foto: Bengt Säll

100 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page