top of page

TUNGA ÄVENTYR I LÄTT UTRUSTNING

För bästa upplevelsen ska du känna dig lätt och obehindrad. Lösningen är utrustning som går att lita på i alla väder. Haglöfs L.I.M Series flyttar fram gränsen för vad lätta och tekniska funktionskläder kan åstadkomma.

L.I.M är en förkortning för Less Is More, ett koncept som syftar till att ta bort allt onödigt, och fokusera på det oumbärliga. Filosofin leder till många svåra överväganden. Vilka material väger så lite som möjligt utan att offra kvalitet, flexibilitet och vattentät- het? Sommar, linningar och fickor – varje detalj är lika minutiöst utprovad som tyger och material.

– I årets L.I.M-kollektion har vi gått till botten med vad Less Is More betyder. Vi vill skapa ut- rymme för annat. Alla har sina prioriteringar och drivkrafter, som motiverar dem att kämpa hårdare och klättra högre, säger Victor Adler, marknads- chef på Haglöfs.

En resa utan slut Det är drygt tjugo år sedan den första lättviktskol- lektionen i L.I.M Series revolutionerade trekking- världen. Varje säsong bryter Haglöfs ny mark, med förbättrade modeller av lätta funktionskläder som går att lita på vad som än händer.

– Anledningen till att vi utvecklade den super- lätta och högfunktionella L.I.M Series var för att minska på bördan och skapa extra utrymme för det som verkligen räknas. För att varje äventyr ska kunna bli unikt, säger Victor Adler. Har du en gång burit de lätta, smarta och funktionella plaggen i L.I.M kollektionen så kommer du aldrig att vilja gå tillbaka till traditionella vandringskläder igen. Ju lätt- are packning, desto fler upplevelser får plats på vägen.

Två unika skaljackor & värmande ISOLATION Utvalda plagg från L.I.M-kollektionen 2021L.I.M MIMIC HOOD är en ultimat lättvikts-isoleringsjacka. Fyllningen är förstärkt med det Nobelprisvinnande ”supermaterialet” grafen, vilket ger jackan en snabb- are värmeisolerande effekt som dessutom håller kvar värmen länge. Detta ger ett överlägset skydd mot kalla temperaturer och håller dig varm utan oönskad vikt eller bylsighet.

L.I.M BREATHE GTX SHAKEDRY TM är den ultimata jackan för pulshöjande aktiviteter i oför- utsägbart väder. Den kombinerar låg vikt, utmärkt andningsförmåga och en genial teknologi för att göra den vattentät, resultatet - bara skaka den. Den ikoniska L.I.M GTX JACKET är gjort av GORE-TEX Paclite® PLUS och är så lätt att du knappt kommer märka att du har den med dig. Trots sin låga vikt aär den GUARANTEED TO KEEP YOU DRY TM sam- tidigt som den är vindtät och har exceptionellt god andningsförmåga.


3 views

Recent Posts

See All

Комментарии


bottom of page