top of page

TRÅDFINT

Vivi Avec släpper ny kollektion med genomtänkta snitt och materialval. Vi har träffat grundaren Pernilla Lundberg för att prata stilren bekvämlighet och tips för att förlänga plaggets livslängd.

Efter månader av mörker och bylsiga jackor har solen äntligen kikat fram och vi är många som är lyckliga över att få hänga undan vinterkläderna och plocka fram vårplaggen.

En självklarhet i vårgarderoben är kashmirplagget. Efter att Vivi Avec tryckt på pausknappen sedan ett år tillbaka är nu dess grundare Pernilla Lundberg redo att lansera en ny kollektion. Nu med ett kreativt tillskott i företaget i form av vännen tillika kreatören Caroline Carlsen.

– Vi lanserar stolt en vår- och sommarkollektion med fokus på jordnära toner, genomtänkta snitt och materialval av hög kvalitet. Majoriteten av Vivi Avecs plagg är tillverkade av kashmir. – Inte bara för att det är fint och mjukt, utan för att våra kunder ska kunna bära plaggen året om.


Kashmir är temperaturreglerande och mycket hållbart. Börjar man använda det så är det svårt att kompromissa med annat material, säger Pernilla, grundare till Vivi Avec. Pernillas farmor Vivi inspirerade henne till att våga vara sig själv och uttrycka sin klädstil. Idag re- presenteras farmor i företagsnamnet som står för hennes känsla av lyxiga material och kvalitet. – Ordet Avec betyder “med” på franska, vilket är passande eftersom farmor alltid är med mig. Både i livet och i mitt skapande, säger Pernilla.

Den nya vår- och sommarkollektionen är utformad för alla kvinnor och passar in i den klassiska och tidlösa garderoben med fokus på detaljer och bekvämlighet. Här möts bekvämlighet och detaljer med adderade axelvaddar och uttryck som gör att plaggen har en självklar plats på så väl hemmakontoret som vid uppklädda tillfällen.

Framöver planerar Pernilla och Caroline för digitala liveshopping-event med olika gäster för att prata textiltekniker, mode och svara på frågor. Tillsammans planerar de även en barnkollektion samt en mindre herrkollektion. – Där kommer vi inte bara se klassiska snitten utan även lite mer vågade plagg. Pernilla och Caroline brinner för kläder och hållbarhet och vill att plaggen ska få en lång och värdig livstid. – Vi erbjuder våra kunder mer än bara plagg.


Som tvättmedel och kashmirkammar vilket skapar förutsättning för plaggets livslängd. Spana in nya kollektionen och köp ditt lyxiga kashmirplagg från Vivi Avec på: viviavec.com

Följ den trådfina resan på Instagram @viviavec


Fotograf: Andreas Sundgren andreassundgren.se Model: Jennifer Koch Assistent: Elin Torstensson

75 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page