top of page

Träna smartare och nå dina mål med rätt sportklocka

Polar erbjuder teknologi som hjälper dig att nå målen. Istället för att träna hårdare kan du träna smartare och lägga kraften på rätt ställe vid rätt tillfälle.


Polar grundades i Kempele i norra Finland 1977 och blev pionjären inom träningselektronik. De lanserade världens första pulsklocka 1982 och har sedan dess varit det självklara valet för många idrottsutövare. Med en Polarklocka kan du skapa en livsstil som ger dig självförtroende med hjälp av insikter i träningsregistrering, sömn och återhämtning. Polars egenutvecklade Smart Coaching-verktyg i kombination med prisbelönt design har gjort Polar till en världsledande leverantör. Här guidar vi dig till fyra olika klockmodeller.Lär känna dig själv bättre

Polar Ignite 2

Polar Ignite 2 är en träningsklocka med gps och smarta funktioner. Den är enkel, snygg och smart. Den ger dig personligt anpassade råd om träning, återhämtning och sömn. Allt i en träningsklocka med snygg design som är bekväm att bära. Med klockan runt handleden kan du behålla din motivation och anta nya utmaningar. Det gör att du lär känna dig själv och din kropp bättre och på så sätt anpassa träning och vardag efter sunda vanor och mål för en bra balans.

Favoritsporter: Vardagsaktivitet, promenader, gym, yoga.


Polar Ignite 2

Pris från: 2499 kr
Polar Vantage M2

För multisportaren

Polar Vantage M2 tar fram den lysande idrottaren inom dig. Genom att visualisera kroppens prestation och hitta den optimala vägledningen för just din kropp, hjälper klockan dig att nå dina mål inom olika idrottsutövande. Förbättra din prestation i realtid med vägledning och information som hjälper dig att bli starkare samt viktiga smartwatchfunktioner som håller dig ansluten. Polar Vantage M2 är din allt-i-ett-partner på väg mot ditt nya personbästa.

Favoritsporter: Sprint, paddling, orientering, simning, cykling, löpning.Polar Vantage M2

Pris från: 2999 krPolar Grit X Pro

Äventyraren

Polar Grit X Pro är byggd för uthållighet på militär nivå med safirglas och extra lång batteritid. Med nya navigeringsverktyg och utomhusfunktioner. För äventyraren är den här klockan perfekt.


Lockar en brant backe mer än ett bekvämt löpband? För dig är det optimala valet Polar Grit X Pro. Den är robust och tålig med bland annat en inbyggd GPS, kompass, höjdmätare och unika Smart Coaching-funktioner och så väger den inte mycket. Med Grit X runt handleden är du redo för alla kommande äventyr och klockan sviker dig aldrig.


Favoritsporter: Trail running, ultrarunning, mountinbike, vandring, klättring.


Polar Grit X Pro

Pris från: 4999 krPolar Vantage V2

Premium multisportklocka


Polar Vantage V2 har utvecklats för att idrottare på alla nivåer ska kunna överträffa alla förväntningar. Den minimalistiska designen och innovativa tekniken bygger på årtionden av vetenskaplig forskning.


Du tränar hårt och intensivt– såväl på löpbandet som på löparbanan eller i vattnet. Du vill ha koll på hur snabbt du springer, cyklar och simmar för att kunna jämföra dina tider. Polar Vantage V2 är en premium-multisportklocka med all Polars sportkompetens runt handleden inklusive pulsmätning, GPS, prestationstester och mätning av återhämtning. Med Polar Vantage V2 kan du tydligt se din utveckling då den innehåller flera verktyg för att testa din kapacitet och beredskap. För att enklare planera och träna smartare – och slå nya rekord

Favoritsporter: Triathlon, cykling löpning, simning, crossfit.


Polar Vantage V2

Pris från: 4999 krPolar Flow

Samtliga Polarklockor och modeller ger tillgång till Polar Flow, en plattform med omfattande verktyg för träningsplanering och analys. En automatisk träningsdagbok, utvecklingsrapporter och många andra verktyg som hjälper dig att uppnå alla dina träningsmål.


Läs mer: Polar.com12 views

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page