top of page

Tickande lyx

Ett skickligt hantverk, genuinitet, och en unik teknisk förmåga. Ja, vi pratar naturligtvis om klockorna och hantverket bakom Maurice Lacroix.Red Dot Design awards är en internationell designtävling för produkt- och konceptdesign. Klockmärket Maurice Lacroix har vunnit många stora utmärkelser och prisats för sina klockor och dess utveckling, design och hantverk. Och företaget fortsätter att växa. Alltid med samma formel: kvalitet, tillförlitlighet, uppfinningsrikedom och en beslutsamhet som uttrycker sig i genuin design och en patenterad teknologi.


De strävar alltid efter att leverera ett nytt perspektiv på tid för att bemöta och följa konsumenterna i deras strävan efter framgång.


”Det är vägen dit som är målet, inte destinationen”

Vi har samlat tre favoriter från Maurice Lacroix. Utvalda modeller finns att köpa hos Klockmaster.

Aikon venturer GMT´s double urban adventure

Aikon venturer GMT´s double urban adventure

För första gången i företagets historia integrerar Maurice Lacroix GMT-funktion. Klockan håller koll på två olika tidzoner samtidigt i en modern modell och design. En klocka med ett stort objektivt och upplevt värde till ett fördelaktigt pris. Klockans armband är utbytbart vilket gör att den kan anpassas väl efter sammanhang och alltid vara relevant oavsett vilket äventyr som väntar.


Pris: 23.490 kr, ink extra bandUrban Tribe Unique

Urban Tribe – med unik design

En klockmodell med hög bärarkomfort. Borstad urtavla med självlysande tim- och minutvisare. Samt en svepande sekundvisare och datumindikering, där all information förmedlas tydligt. Utöver alla funktionella delar erbjuder den även en säker stil- känsla. En klocka som är ett med sin bärare och en klassisk följeslagare att bära livet ut.


Pris: 21.490 kr


Blue Dial

Aikon Automatic - blue dial

Här är Maurice Lacroix bästsäljare. Den moderna Aikon Automatic är en upskattad klocka med automatiskt urverk. Nu finns den tillgänglig med ett nytt hölje, designat för att möta behoven hos den moderna klockbäraren. Men med samma raffinerande kvalité som tidigare. Klockan är designad för att spegla ägarens personlighet och den finns i många olika färgkombinationer för att passa just dig.


Pris: 18.490 kr


En tickande historia

När Desto von Schulthess lanserade de allra första klockmodellerna under namnet Maurice Lacroix år 1975 kunde han dra nytta av sin och företagets långa erfarenhet. Med rötter i Zürich hade de sedan 1889 representerat välkända schweiziska klockur. Von Schulthess ville skapa sitt eget varumärke och grundade Maurice Lacroix. Sagt och gjort, i mer än 40 år har Maurice Lacroix klockor tillverkats i företagets egna toppmoderna verkstäder i Saignelegier. Här möts alla faktorer som är avgörande för en framgångsrik produktion av klockor. Med högt upplevt värde, kunnande, skickligt hantverk och teknisk förmåga. Alltid med uttalad kvalitetskänsla.


Läs mer på klockmaster.se


46 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page