top of page

Sveriges bredaste utbud av laserbehandlingar

Irradia Kliniken har funnits på Porjusvägen 19 i över 30 år. Sedan sju år tillbaka drivs kliniken av Viktoria Arkstig som delar den tidigare ägarens inriktning på medicinsk laser, men har breddat utbudet till att även innefatta mer estetisk och avancerad hudvård.

– Mitt intresse har alltid legat i det estetiska och avancerad hudvård så att ändra kurs i utbudet av behandlingar och bredda maskinparken var ett givet val. Vi arbetar idag med estetisk laser, kirurgisk laser och medicinsk laser, säger Viktoria Arkstig, VD på Irradiakliniken.

En laser producerar ljus och alla typer av ljus kan påverka våra celler, men på olika sätt. Mest typiskt för laserljuset är att det är mycket smalbandigt, det har en enda våglängd. Det ytterst rena laserljuset är ett välordnat ljus som ligger i långa sammanhängande vågor. Att ljuset är väl organiserat betyder på fackspråk att det är koherent.


Eftersom laserljuset är koherent kan det påverka celler under hudytan och få medicinska effekter djupt inne i vävnaden.


– Jag brukar enkelt säga att laser är bara ljus! Men att ha rätt ljus för rätt ändamål och rätt kunskap för vad man vill göra är nyckeln till underverk.

Om du besöker Irradia Kliniken kan du vara säker på att du är i trygga händer oavsett om du vill behandla skador eller få de estetiska fördelarna med en professionell laserbehandling.


Du som läsare erbjuds 20% rabatt på en valfri laserbehandling till och med 31 maj 2022.


35 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page