top of page

Sushi med rebellisk twist


På Sushi Rebellion får du mer än bara sushi. Det är en helhetsupplevelse med både innovativ sushi och japansk street food där maten serveras på specialdesignad handgjord keramik. Allt med en rebellisk twist.


På väggarna ser vi graffitimålningar från en lokal konstnär och i taket hänger autentiska japanska saké-tunnor. Sushin görs i spännande kombinationer med råvaror som svart vitlök och friterad rödbeta. En unik sammansättning av smaker, texturer och tekniker får Sushi Rebellion att sticka ut bland sushirestauranger.


Chefskocken tillika delägaren Pepi Anevski vann världsmästerskapen i sushi i Japan 2013 och fick titeln ”Världens mest kreativa sushikock” året därpå. Det märks att maten görs med stolthet och passion för det hantverk som sushi är.


Har du aldrig besökt Sushi Rebellions restauranger på Gärdet, i Täby Centrum eller i Malmö? Då rekommenderar vi dig att ta dig dit och prova lite av varje från menyn.


– Av sushin bör man absolut inte missa våra yaki onigiri– friterade risbollar med olika toppings och våra uramakirullar, som Spicy Tuna inlindad i savoykål med friterad gyoza och chili. Bland street food-rätterna är ett måste våra Popcorn Shrimps. Ett bra val första gången man besöker oss är också att ta in vår Sharing Menu som är en på förhand sammansatt meny av både sushi och andra rätter som representerar vårt koncept, säger Nina Bucin, VD.

Nästa år öppnar Sushi Rebellion ytterligare två restauranger, en i Stockholm på Telefonplan och en i Limhamn i Malmö.203 views

Comentários


bottom of page