top of page

Skräddarsydda kökslösningar för den kräsne

Köket är på många sätt hemmets hjärta. Där samlar vi nära och kära till middag, slappnar av över en kopp te eller diskuterar livet största och minsta frågor med vännerna med ett glas vin. Om köket speglar dig och din livsstil kommer både du och dina gäster känna sig som hemma. Vägen dit behöver inte vara längre än till Birger Jarlsgatan 34.


Poggenpohl har i snart 130 år skapat exklusiva kökslösningar av högsta kvalitet. Genomtänkta kök att vara stolt över och glädjas åt med genuint hantverk, tidlös design och smart förvaring. Med både arkitektkompetens och produktkunskap guidar de sina kunder från planering till slutförande, allt efter just dina önskemål och förutsättningar.


Köksarkitektur i fyra tidlösa koncept Med kompetens i över sjuttio länder är Poggenpohl en världsledande köksspecialist. På femtiotalet var de först ut med att lansera ett färdigt kökskoncept, som kom att sätta standarden för köksindustrin. Just nu har de fyra tidlösa koncept som finns att se online eller i deras showroom i Stockholm på Birger Jarlsgatan 34.


+Venovo Konceptet +Venovo är ett lysande exempel på att köket är mer än bara ett rum. En plats att samlas, samtala, andas ut och skapa. Den tidlösa designen och de smakfulla detaljerna passar såväl den öppna planlösningen som det slutna köket. Den osynliga bärande ramen är hemligheten bakom den svävande effekten.


+Modo Vill du ha ett kök som knyter ihop din bostad och fungerar som navet i ditt hem? Då är +Modo konceptet för dig. Rena och minimalistiska linjer har gjort konceptet världskänt, där ergonomi går hand i hand med elegans. Ett stilrent kök med förstklassiga arbetsytor.


+Segmento Ett kök som överraskar samtidigt som det sömlöst smälter in i hemmet. Köket blir vad du vill, med stora och eleganta ytor för smart förvaring och modern minimalism. Ett unikt samspel mellan trä, metall och keramik skapar en avslappnande balans mellan varmt och kallt, lent och hårt.


+Segmento Y Ett spännande och kompromisslöst kökskoncept fritt från överflödiga detaljer, berikat med ungdomlighet. Här möter de smakfulla det stillsamma, färre färger med ett större helhetsintryck.

Alla kökskoncepten finns att se om du besöker Poggenpohls showroom där det även går bra att boka in en privat visning.


Så får du ditt drömkök med Poggenphol Oavsett om du vill renovera, bygga helt nytt eller inreda kontorsköket kommer Poggenpohl göra allt för att möta dina önskemål och lite till.


Det enda du behöver fundera på innan du bokar ett möte är vilken prisbild du har tänkt dig, vilka mått ni har att jobba med och vad du har för vision för det nya köket.


Du kan med fördel ta med bilder på ditt nuvarande kök och eventuella inspirationsbilder till ert första möte.


Efter att ni har gått igenom dina önskemål sätter Poggenpohl ihop ett förslag som är så heltäckande du vill att det ska vara. De har samarbetspartners inom alla delar som behövs för att köket ska komma på plats så smidigt som möjligt, men föredrar du att använda egna hantverkare går det också bra.31 views

Hozzászólások


bottom of page