top of page

Skandinaviska vetenskapliga kosttillskott med schweizisk bioteknisk hudvård


Multinationella Zinzino är mest kända för sina blodtester och kosttillskott av hög kvalitet. Nu uppdaterar de sin hudvårdslinje med exklusiva skönhetsprodukter från det schweiziska märket HANZZ+HEIDII. I samarbetet möts två pionjärer inom sina branscher och kombinerar banbrytande vetenskap med en holistiskt inställning till personlig hälsa och välbefinnande.

För att du ska vara på topp måste varje organ i din kropp fungera som det ska. Om något organ inte gör det, skapas en dominoeffekt som påverkar resten av kroppen. Allt på insidan är sammankopplat. Huden är kroppens största organ och dess uppgift är att skydda dig från yttre faktorer, dygnet runt. Huden är också det organ som talar om för omvärlden om något inte står rätt till på insidan.


Näring som håller kroppen i balans inifrån och ut För att skydda din kropp från onödiga stressfaktorer och upprätthålla en balanserad livsstil måste du tänka på vilka byggstenar du ger den att jobba med – allt handlar om näring. Vår moderna diet innehåller inte tillräckligt med viktiga näringsämnen och maten vi äter räcker därför inte till för att hålla alla våra organ i form. Dessutom får huden bara den näring som blir kvar när de andra organen har fått sitt. Med Zinzinos holistiska och testbaserade strategi inom personlig hälsa och kosttillskott får du tillgång till näring som stärker alla organ i din kropp. Med förvärvet av schweizisk, bioteknisk hudvård kan du nu förse din hud med samma nödvändiga mineraler, vitaminer och antioxidanter som resten av din kropp behöver för att hålla sig hälsosam, balanserad och välmående.


Zinzino och HANZZ+HEIDII delar visionen om att bidra till ett mer balanserat liv för alla. Nu slår de ihop sin gemensamma kunskap för att kunna erbjuda dig välbefinnande på både in- och utsidan. Skönhetsprodukterna är framtagna med en innovativ stamcellsteknologi från växter där man har tagit stamceller från snöalger och edelweiss för att kunna utnyttja växternas mest kraftfulla aktiva substanser. Beslutet att kombinera vetenskapligt baserade kosttillskott med toppmodern bioteknik visade sig vara en perfekt matchning för huden på mer än ett sätt.


– Vi är båda pionjärer inom våra respektive områden, drivna av ett visionärt tänkesätt och banbrytande vetenskap. Med HANZZ+HEIDII:s överlägsna kunskap inom bioteknik kan vi förstärka våra lösningar kring hur man med naturliga medel berikar, stöttar och skyddar kroppen från stressfaktorer i vår moderna livsstil. Ett liv i balans kräver ett holistiskt förhållningssätt till personlig hälsa för att varje organ i kroppen ska fungera optimalt, inte minst huden, säger Zinzinos vd Dag Bergheim Pettersen.

De tio produkterna i HANZZ+HEIDII’s exklusiva hudvårdsserie går nu att beställa på Zinzinos webbshop www.zinzino.com. Där kan du också läsa mer om hur schweizisk bioteknik är en vattendelare inom modern hudvård och även ta del av Zinzinos vetenskapliga hälsotester och banbrytande kosttillskott.


64 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page