top of page

SKÖNHETSBEHANDLINGAR HEM TILL DIG MED TREATYA

Updated: Apr 24, 2021

Som tvåbarnsmor och entreprenör vet Dominika Borg Peczynski hur svårt det är att få tid över till sig själv. Hon skapade därför Treatya – bokningstjänsten för skönhetsbehandlingar i hemmet.


– Jag känner så många som håller på med skönhetsbehandlingar så jag har alltid haft privilegiet att kunna ringa till någon och säga, kan inte du komma hem till mig och fixa det här, säger Dominika som med Treatya vill ge andra samma möjlighet.

Aktuell med självbiografin Jag gör som jag vill, som gavs ut i september på Mondials förlag, ser hon Treatya som en både trygg och tidsbesparande tjänst.

– Det är en win win, säger hon.

– Bra för den som bokar, att slippa gå någonstans. Folk med stressiga jobb som har svårt att komma iväg, göra någonting för sig själva och så där.


Även behandlarna gynnas.

– Man kan absolut vara knuten till en salong, men det går också jättebra att använda oss som plattform, säger Dominika.

Med pandemin upplever hon att det går väldigt bra för det relativt nystartade företaget och nämner den amerikanska motsvarigheten Glamsquad, som delvis inspirerat till Treatyas affärsmodell.

– I ett större perspektiv har pandemin påskyndat digitaliseringen. Det är ett jättekliv, säger Dominika.


Så vad betyder skönhet egentligen?

– Jag ska vara ärlig och säga att ofta betyder det att någon annan kommer och gör någonting som gör att jag ser snygg ut, säger hon och skrattar.

– Jag tycker att fåfänga är sunt. Jag tycker inte att det är en dålig egenskap man ska bekämpa.


Boka din skönhetsbehandling på TREATYA.COM

100 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page