top of page

SKÄM BORT DIN BIL HOS NAUTICCARE

Oavsett om du vill lämna in din bil, helikopter eller båt så välkomnar Nautic Care med cleana helhetslösningar anpassade efter dina önskemål. Nu utökar de verksamheten och öppnar en komplett anläggning på Liljas Gata 4 i Frihamnen, Stockholm.

När solens strålar träffar plåten ska den skina och glänsa ikapp med våren. Låt insidan och utsidan genomgå en ordentlig vårstädning. Nautic Care erbjuder kompletta rekonditionerings- anläggningar med kosmetiskt omhändertagande av fordon av alla former. Oavsett bil, motorcykel, flygplan, helikopter eller båt, så förtjänar alla fordon att checka in hos Nautic Care. Här erbjuds allt från handtvätt, rekonditionering och lackskydd, keramiskt lackskydd, wrapping, stenskottsfolie och montering av solfilm.

– Vårt team har lång erfarenhet i branschen och använder noga utvalda produkter när vi tar hand om fordonen, säger Stephan Strömberg, vid Nautic Care. Stephan har tillsammans med kollegorna drivit företaget i 25 år. – Vi kan vårt jobb och det är fortfarande vi som grundat företaget som tar hand om fordonen hos oss. Vi vill alltid leverera med bästa resultat och med vår erfarenhet i ryggen vet vi hur dessa pole- ras fram.

Idag finns Nautic Care på Värmdö och i Palma de Mallorca. Nu satsar de även på en komplett anläggning i Frihamnen. – Efterfrågan blir större och vi vill täcka upp innerstaden med vår profession för att kunna erbjuda våra tjänster till fler kunder, säger Stephan. Nautic Care har stora kunder som Audi, Bentley, Ferrari, Maserati, Mclaren, Tesla och Volkswagen. Med paketlösningar för både företag och privatpersoner. – Vi jobbar även med Galärbryggan och Deltabåtar. Vi tar emot alla typer av fordon och inte bara ett lyxsegment, säger Stephan.

Nautic Care erbjuder även transport av bilar, båtar och motorcyklar. – Önskar du förvara din motordrivna skatt är den i säkra händer hos oss. Oavsett om du är privatkund eller önskar offert på ett företagsavtal, så är du varmt välkomna att kontakta Nautic Care för att diskutera den bästa lösningen. – Vi är inte billigast men vi är bäst, avslutar Stephan.

Värmdö 0707-437839 Östermalm 0735-443784

Läs mer: nauticcare.se

34 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page