top of page

Sjung ut med företaget

Vill ni göra något alldeles extra med företaget kommer ni garanterat skapa minnen utöver det vanliga med en kväll av premiumkaraoke på MOYAGI vid Brunkebergstorg i centrala Stockholm. Välj mellan hundra tusen olika låtar och kombinera upplevelsen med mat och dryck i toppklass.

Är inte sångrösten på topp kan ni vara trygga med att ingen annan än sällskapet hör. Ni får

ett eget rum och det är ni själva som styr er hur er kväll ska se ut, i en inbjudande miljö med

en trygg atmosfär.

– MOYAGI är en välpaketerad karaokeupplevelse med en känsla av vardaglig lyx. Beroende på om man abonnerar hela, halva eller ett antal rum på MOYAGI så finns det flera olika sätt att ha events på. Vi skräddarsyr events utifrån företagets önskemål och vi har historiskt arrangerat allt från releasefester och investerarevent till afterworks och personalfester, säger Nikita Nystedt, ansvarig för events på Moyagi.

Börja kvällen med middag eller tilltugg i restaurangen och avnjut mat och dryck inspirerat av det asiatiska köket. Flytta sedan över till ett privat karaokerum och fortsätt festen med dans och sång, där mat och dryck fortsätter serveras efter önskemål. Känner ni att ni är klara med sången när kvällen närmar sig sitt slut kan den med fördel avslutas i baren, men annars är det bara att fortsätta sjunga till sena natten.
De japanska influenserna hos MOYAGI slutar inte vid namnet, inredningen i och utanför karaokerummen har tydlig inspiration från japansk arkadkultur. Såklart följer också utbudet av mat- och dryck samma tema med Sake, japanska likörer i baren och smårätter att beställa in

flera olika varianter av. Det är kanske inte en slump att karaokens hemland är just Japan, där företagskulturen är känd för att kunna vara krävande. Karaoke är nämligen ett väldigt effektivt sätt att slappna av och lära känna varandra utanför kontoret.

– Att sjunga karaoke med kollegor är ett otroligt roligt sätt att bonda på. Det är något speciellt med att sjunga tillsammans, det är en frigivande känsla som inte riktigt går att beskriva. Sing-along låtar är extra roliga då de för samman resten av sällskapet som inte har mickar men som kan hänga med i bakgrunden ändå. En kväll på MOYAGI är fylld av glädje, gemenskap, mycket skratt och framförallt sång!

Behöver du inspiration för vilka låtar du ska välja kan vi avslöja att de mest populära bland

Moyagis gäster är klassiker som ”Bohemian Rhapsody”, ”Vill ha dej”, ”Dancing Queen”,

”Don’t Stop Believin” och ”Eloise”. Även nyare låtar som ”Slå mig hårt i ansiktet” och ”Svag”

hittas på topplistan. I stället för att behöva stå och bläddra i en pärm har MOYAGI gjort det

lätt att söka efter favoritlåtarna från iPads.


Företagsevent bokas enklast på mail - contact@moyagi.com eller

nikita.nystedt@moyagi.com. Ni hittar MOYAGI på Brunkebergstorg 3.


Läs mer: Moyagi.com


28 views

Comments


bottom of page