top of page

Siggesta Gård - Himlen runt hörnet

Exakt så långt från stillheten och lugnet som det sa vara ligger Siggesta Gård. För den som vill veta exakt hur långt det är så klockar du 3,6 mil från Slussen i centrala Stockholm till gårdens paradislugn. Nära till stigar, vägar och vågor.

Gårdens vision är även dess passion, att utvecklas till en av Sveriges mest unika och genuina hotell- och konferensanläggning. Här blandar du elegant mer eller mindre pulshöjande aktiviteter med lugn för själ och kropp. Med en klar och tydligt genomarbetad värdegrund att ta tillvara på det lokala utbudet i dess omedelbara närhet så tar de ett tydligt ansvar för Hotellets existens, personal och gäster.

Här ska alla känna sig välkomna unga som gamla, familjer som par och konferenser. Möjligheten att skräddarsy vistelser är oändlig och Siggesta Gård tummar inte på gästernas totala upplevelse. Genuint och historisk värde lever i symbios med det moderna.


Aktivitetsmöjligheterna avlöser varandra på gården såsom skogshinderbana, äventyrsgolf, vinterbad, vandringar, fotbollsgolf, discgolf med mycket mycket mera. Här skapar du som gäst otroliga minnen innan man kan avnjuta smaksensationer i hotellets restaurang där det holistiska tänket dansar vidare med råvaror som är så närproducerade som möjligt.


Här kan man fly vardagen till ett drömmigt paradis av lugn och aktiviteter för en helg med omedelbar närhet till storstadens puls.


För mer information och bokning se: www.siggestadgard.se


17 views

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page