top of page

RESEUPPLEVELSER FRÅN KARLAPLANS NYA TRAVEL CONCEPT STORE -K37

Updated: Apr 21, 2021


Vad vill du uppleva när pandemin är över? BIG Travels nya Concept Store öppnar under våren

och är din nya digitala och lokala upplevelsebutik vid Karlaplan som möter höga förväntningar

och bokar ditt nästa äventyr oavsett vart det bär av.


Snart öppnar BIG Travels nya Travel Concept Store, digitalt och med en första butik vid Karlaplan i Stockholm.

Med fantastiska reserådgivare som blandar sin expertkunskap och erfarenhet med den senaste digitala tekniken. Varje resa är noga anpassad för våra kunders smak och höga krav.


– Vi ser till att resan blir precis som kunden önskar ha den, vi detaljanpassar oavsett vilken destination eller vilket sätt kunden vill resa på, säger Johan Nyrén, som ansvarar för Concept Store. Att resa med oss på BIG Travel Concept är verkligen enkelt. Vi planerar, bokar och organiserar allt åt dig, varje gång. Vi ska helt enkelt ha det mesta av det bästa, tillägger Johan Nyrén.


Flera av världens exklusiva varumärken finns i sortimentet, som återförsäljare till Belmond, Ritz-Carlton, Ponant, Rovos Rail och SilverSea. Här erbjuds ett sortiment utöver det vanliga.


På Concept Store finns även det egna varumärket, flaggskeppet inom sport och evenemang: watchitlive.eu

–Upplevelsen är oöverträffad när man ser en match eller liknande på plats, ibland med mig, säger Peter Forsberg, ambassadör i Watchitlive.


I nya Concept Store finns även YourNextTour yournexttour.se som sedan många år är ledande inom resor för musik - och kulturupplevelser.


På Kommendörsgatan bjuder de in till värme och hög servicenivå. Tanken är att kunderna i en avslappnad och elegant miljö ska drömma, planera och boka önskeresan var som helst i världen eller varför inte hemma i Sverige?


– Oavsett vilken typ av resa kunden söker kan vi boka den här. Allt från flygbiljetter till hela världen eller en paketerad resa till familjen eller vännerna där vi skräddarsyr in i minsta detalj, avslutar Johan Nyrén.


Besök bigtravelconcept.se och känn dig mycket välkommen till BIG Travel Concept Store på Kommendörsgatan 37.


(Foto resebild: Unsplash)

41 views

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page