top of page

Rent strandliv på Purobeach Vilamoura

Nyrenoverade Purobeach Vilamoura är del av Puro group, en av Europas ledande hotell-, lyx- och livstilskedjor. I deras enorma utbud på lika fantastiska orter så ingår redan världskända destinationer som Puro Oasis Urbano i Palma de Mallorca. Puro Gruppen kompletterar på ett sömlöst sätt sina hotell med Purobeach, ett strandklubbskoncept, som förhöjer din vistelse till skyarna.

Puro group har 2022 hela fem stycken Purobeach-klubbar på unikt utvalda platser i Spanien och Portugal. Med sin signaturkänsla för lyx och avkoppling på namnkunniga platser som Mallorca, Barcelona, Alicante och Algarve. Purobeach står för känsla och lyx utöver det vanliga, stilsäkert och vackert utfört så har alla klubbar en unik känsla som sätter gästen i centrum. På alla Purobeach-klubbar kan du slå dig ner i deras bekväma solstolar som har designats i en

balinesisk nomadstil för den rätta exotiska semesterkänslan. Svalka dig i havet eller de turkost

gnistrande poolerna med vacker lavasten eller Puro-mandala stil.


Varje Purobeachklubb har en restaurang och bar för en totalupplevelse och känsla av att dagen aldrig ska ta slut. Restaurangerna jobbar enligt Puro-gruppens egna spännande M3 koncept. Miami, Melbourne och Marrakech är de tre kulinariska orterna som tillsammans utgör en smältdegel av smaker som utgör de tre M i M3. En resa för smaklökarna som kompletterar själva

grundkänslan i Purobeach-konceptet.

Algarvekusten är världskänd för sitt året runt-klimat och rekordmånga soltimmar. Bara trettio minuters bil resa från flygplatsen så ligger det populära resmålet Vilamoura känd för sin stora marina och underbara klimat. Orten Vilamoura är ett omtyckt resmål för människor från hela världen. Utbudet för en aktiv såväl som avslappnad semester är minst sagt väl tilltaget. Spela golf, tennis, padel, fiska, cykla, simma eller testa någon av vattensporterna i kombination med otrolig avkoppling på Purobeach Vilamoura som ligger precis vid havet på en av de mest eftertraktade platserna. En oas där gäster kan bli bortskämda med sol, bad, mat, dryck och en alldeles underbar lyxig stämning. Här kan man välja att svalka sig i både havet och i den väl tilltagna poolen.

Som gäst har du tillgång till spa med ett stort urval av kropps- och ansiktsbehandlingar allt med 100% ekologiska produkter. Helheten är en viktig detalj i Purobeach-konceptet så vid incheck så ingår ett generöst paket för att komma i stämning med handduk, isvatten, färskpressad juice, premiumnötter, smoothie och aftersun-lotion. Allt i den signatursättning som gör Purobeach-känslan så speciell komplett med moderna signaturcocktails och dj:s som höjer känslan med en unik selektion av soulinfuserad housemusik. Purobeach Vilamoura är uppdelat i två olika sektioner, den ena härligare än den andra. På strandsektionen ligger du i härliga stolar och strandsängar mitt på stranden med Atlanten som utsikt med plats för 260 gäster. Poolside finns det plats för 120 gäster runt den exklusiva poolen i bäddar av olika storlek beroende på sällskap och känsla.


Boka din vistelse på purobeach.com
35 views

Recent Posts

See All
bottom of page