top of page

PORSCHE TAYCAN– DEN NYA DRÖMBILEN

Updated: Apr 24, 2021

Växte du upp med en Porsche-affisch på väggen? Då är du inte ensam. Porsche är och har varit en drömbil för många genom tiderna. Nu kommer en ny Porsche att drömma om. Kanske är det dags att låta din dröm gå i uppfyllelse?

Text: Martin Stadhammar Bild: Armin Hadzic


Porsche Taycan 4S, för gamla och nya kunder

Porsche Taycan är en helelektrisk sportbil. Versionen med tillägget 4S ger dig kraft och drivning på fyra hjul. Perfekt för dig som inte behöver Turbo, men inte heller vill göra avkall på design, innovation eller komfort. Du får en fantastisk upplevelse vid ratten, en interiör i världsklass och detaljer som är lätta att förälska sig i, såsom en smäcker, välvd instrumentpanel och skärmar som tar dig in i en ny tidsålder. Kort sagt material och finish som spelar i en egen liga.

– Det här är en äkta Porsche som både lockar trogna Porsche-ägare och nya kunder som aldrig tidigare tänkt tanken att köra Porsche, säger Andreas Strid, Märkeschef på Porsche i Stockholm.


Nya kunder, nya färger

När du köper en Porsche är det nästan självklart att du väljer färg och tillval efter eget huvud. Här kan möjligheterna tyckas oändliga; från färgen på interiör och sömmar, till detaljer i exteriören. Taycan finns givetvis i de mer traditionella färgerna, men också i en färgpalett som sticker ut lite extra. Frozenblue Metallic ger en somrig känsla, Mamba Green Metallic tar för sig utan att skryta, Cherry Metallic, Carmine Red och Neptune Blue är ytterligare alternativ som får din Taycan att skilja sig från mängden, för en personlig och exklusiv prägel.

Drömmen inom räckhåll

Att äga en Porsche har blivit en verklighet för allt fler. Med miljöbilspremie och en lägre driftskostnad, jämfört med bensin eller diesel, är det en kalkyl som är lätt att tycka om, där steget upp till en Taycan ofta är mindre än vad man kan tro. Smarta finansieringslösningar för både privat­personer och företag är också aspekter som placerar Taycan högt på önskelistan.


Köp den online

Nya kunder ställer nya krav. Porsche i Stockholm har lanserat Porsche Taycan Online Shop, en lösning där du enkelt kan beställa din bil på nätet. Du är inte beroende av öppettider och behöver inte boka tid med en säljare. Vill du däremot provköra innan du slår till, är det givetvis möjligt och faktiskt en upplevelse i sig!


Äga en Porsche. Check!

På Porsche Center Danderyd och Porsche Center Stockholm står kunderna redan på kö för en körupplevelse utöver det vanliga, såväl som inför sitt livs köp. Vad står på din Bucket List? Kanske är det äntligen dags för din bildröm att gå i uppfyllelse?


Vill du provköra Porsche Taycan? Kontakta ditt närmaste Porsche Center som bjuder på både visning av bilen, liksom provsittning och provkörning om du önskar.


Porsche Center Stockholm

Smista allé 44, 141 74 Segeltorp

Tel. 08-503 33 950

Porsche Center Danderyd

Rinkebyvägen 5, 182 36 Danderyd

Tel. 08-503 33 950
43 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page