top of page

Olli Ristorante – kom tidigt och stanna sent

Tidigare i år öppnade Oliver Ingrosso upp Olli Ristorante med autentisk italiensk mat i hjärtat av Stockholm. Närmare bestämt på Jakobsbergsgatan 21. Visionen är att erbjuda dig som kund en helhetsupplevelse som varar sent in på natten, med fokus på både mat, vin och musik.

Oliver Ingrosso imponerar lika mycket som krögare som i DJ-båset och för dig som vill ha både och är Olli Ristorante stället du ska gå till. Deras koncept går ut på att gästerna ska få en helkväll signerad det italienska köket tillsammans med ett imponerande vinutbud. Sätt dig i den smakfulla cocktailbaren och njut av musik som följer med dig in i natten. Din hund är också välkommen, så länge den kan sitta under bordet utan att störa de andra gästerna.


Vill du få ett smakprov på hur en kväll på Ollis kan vara hittar du en spellista med referensmusik länkad på hemsidan. På menyn bjuds det, självklart, på ett stort utbud av klassisk italiensk pasta, och givetvis finns det veganska och glutenfria alternativ.


Sen öppningen i juni i år har Olli Ristorante toppat listorna som en av de svåraste restaurangerna att få bord på, så se till att vara ute i god tid om du vill ta reda på varför det blivit så populärt. Kanske kan du till och med få dig en glimt av självaste Oliver, i alla fall om vi litar på sista raden i menyn:

”Om du har några klagomål så säg till personalen så kan Oliver komma ut och kolla om ni har rätt”


Besök olliristorante.se för att boka bord.


269 views

Opmerkingen


bottom of page