top of page

Nya glansdagar för Oscars Fastighetsförmedling

Updated: May 29, 2023

Ted Bauer, ny ägare av Oscars Fastighetsförmedling, har höga ambitioner för mäklarbyråns framtid. Målet är att göra Oscars Fastighetsförmedling till den självklara platsen för försäljning av bostäder i Stockholms innerstad.


Med lång erfarenhet som fastighetsmäklare tar Ted Bauer nu nästa steg i karriären och går in som enskild ägare av Oscars Fastighetsförmedling. Mäklarbyrån har sedan 2001 sålt över 5 000 bostäder framförallt på Östermalm och i Vasastan. Byrån är numera en klassisk aktör på marknaden i Stockholms innerstad där många Stockholmsbor har sålt och köpt nya hem genom åren.


Med stort kontaktnät, mycket kunskap och lång erfarenhet är Oscars Fastighetsförmedling en trygg aktör på bostadsmarknaden.


- Vårt recept är att vi samarbetar och tar oss an varje försäljning tillsammans. Hos oss får du inte bara en mäklare, utan ett helt kontor av erfarna fastighetsmäklare med spetskompetenser, säger Ted Bauer.


Som ny ägare av Oscars Fastighetsförmedling har Ted stora planer. Under våren 2023 tar mäklarbyrån ett nytt tag om den grafiska profilen. Ted beskriver att han vill behålla varumärkets klassiska och genuina uttryck, men göra det mer modernt. Den nya profilen innehåller en ny logotyp, färger och visuellt utseende. I och med det nya uttrycket passar Ted även på att totalrenovera byråns kontor på Storgatan 29. Arkitekten Mattias Stenberg har fått fria händer att skapa en klassisk vacker och naturlig miljö som bjuder in och inspirerar till möten. Här är alla som vill välkomna att komma förbi på en kaffe, ställa frågor om bostäder eller bara för att umgås.


Efter flera år av stigande priser har bostadsmarknaden taktat av. Ted förutspår en stabilare marknad där köpare och säljare möts på samma våglängd. Redan nu märker han av tendenser till att den mest turbulenta tiden är över och att marknaden stabiliserats. Kommande år tror Ted att priserna åter kommer att fortsätta stiga, om än i lägre tempo än tidigare.


- Jag ser väldigt mycket fram emot allt hårt jobb som nu ligger framför oss. För mig är detta en långsiktig investering och livsverk som jag ska leva med för resten av min karriär. Att vara mäklare är något mer än ett jobb, för mig är det ett kall. Jag ser fram emot att få jobba väldigt hårt och göra många goda affärer, berättar Ted.


Vad är planen framåt för byrån?

Den visuella identiteten ska uppdateras, nya mäklare anställas och nya affärer tas in. Oscars Fastighetsförmedling har stora planer och ett starkt team av anställda som ser fram emot de nya möjligheterna och förändringarna som kommer.


- Vi kommer fortsätta att arbeta med gediget engagemang i varje affär, bred erfarenhet och kunskap samtidigt som mycket blir nytt och bättre. Oscar är, och har alltid varit, en stark och välrekommenderad mäklarfirma och det kommer vi fortsätta att vara, berättar Ted.

تعليقات


bottom of page