top of page

NORDENS FÖRSTA SHOWROOM MED CAVIAR

Tänk dig caviar och rom från världens alla hörn på en och samma plats. I slutet av maj öppnar Nordens första showroom på Sturegatan 20 i Stockholm.

Tänk dig caviar och rom från världens alla hörn på en och samma plats. I slutet av maj öppnar Nordens första showroom på Sturegatan 20 i Stockholm. – Vi erbjuder det bredaste utbudet av löjrom och caviar till privatpersoner och företag. Här kommer det finnas lika många smakmöjligheter som caviar- sorter, säger Carol Chmaissani, VD.

Tillsammans med samarbetspartnern Moët och några av landets främsta sommelierer har de tagit fram en unik smakupplevelse med olika kombinationsmenyer. – Här guidas besökarna genom hela upplevelsen och rekommenderas rätt dryck till rätt caviar, säger Carol.

I showroomet kommer även två avsmakningsmenyer att finnas, signerade stjärn- kocken David Gard. Med klassisk rawfood med tillhörande caviar eller löjrom. Speciellt framtagna för den som vill smaka på allt och hitta en favorit för smaksinnet.

Smakresa Runt produkterna skapas gastronomiska resor utanför showroomet. Du kan uppleva alltifrån resor till Kalix för att leta rätt på havets guld till en ”Caviar Cruise” ute till havs i skärgården. – Vi vill skapa en känsla av och närhet till produkten.


Som besökare i showroomet kan du bli medlem i Kaviarklubben som är baserad på dina årliga inköp av caviar. Klubben har olika medlemsnivåer som: Royal Imperial och Supreme där medlemsnivån ger rabatter och en garanterad plats i showrooomet.

Showroomet öppnar upp för en plats där caviarälskare kan nätverka och träffa likasinnade. En plats med hög professionalitet och kunskap från det att guldet fiskas i havet tills att det ligger på din tallrik.

Öppettider Mån-tors 11-18 Prövningar 18-22 Fre-lörd 11-18 Öppet för menyer 18-23


Boka utbildning både privat och företag. Läs mer och bli medlem för att ta del av exklusiva erbjudanden: qualitycaviar.se

128 views

Comentarios


bottom of page