top of page

NJUTNING FÖR KROPP OCH SJÄL

I hjärtat av Värmland, alldeles norr om Karlstad och beläget intill en stilla sjö med egen strandtomt möts hälsa och sann njutning i stämningsfulla omgivningar.

Fotograf: Jeanette Dahl


Intill vackra Dömle Herrgård år en nio mil lång asfalterad cykelled, en kilometer bort ligger Dömlebacken. Vid den egna stranden finns egen brygga, båt och kanoter att låna och fiskemöjlig- heterna i närheten är många. Golfbanan ligger ett stenkast bort och kultur från hela landet finns att se på konsthallen och kulturarenan Gamla Kraftstationen i Deje.


Ett välrenommerat kök erbjuder närproducerade råvaror som komponeras med exklusiva viner från den unika vinkällaren. I dagarna står även ett splitternytt herrgårdsspa klart och tillsammans med avkopplande spabad erbjuds behandlingar och träning såsom padeltennis, yoga och mountainbike. I herrgårdens inne- och utegym finns fina träningsmöjligheter och motionsslingor med olika distanser.

Dömle Herrgård har anor från 1400-talet och har idag 66 rum av allra högsta standard och 14 moderna konferenslokaler med kapacitet för 2-200 deltagare. Från maj till september är herrgården dessutom ofta bokad för bröllop varje helg och erbjuder unika helhetslösningar för giftassugna par. Dömle Herrgård är en plats där såväl hälsa som sann njutning får stå i centrum.


Läs mer på domle.se


19 views

Comments


bottom of page