top of page

Njut av italiensk design av högsta kvalité till vardags

Updated: May 29, 2023På Studio A får du hjälp att förverkliga den bästa lösningen för ditt hem. Med tjugo års erfarenhet inom inredningsdesign representerar Studio A ledande varumärken inom den italienska möbelindustrin.


Inredningsarkitekten Anette Lindberg grundade Studio A år 1999. Alla arkitekter och inredningsarkitekter på Studio A är utbildade i Italien. Men sin kombination av kompetens förverkligar de hela hem med allt från planlösningar till färdiga koncept. Helt enkelt en helhet med funktion färg och form.


- Vi ritar allt ifrån kök, badrum, garderobslösningar och tvättstugor, ja allt i ditt hem, från ledande italienska leverantörer som Molteni Salvatori och Antonio Lupi med flera. Vi tror starkt på effektiva ytor och att en genomtänkt planritning sätter grunden för hemmet. Därför hjälper vi även till att designa hem från grunden, hela vägen från planritning till färdigt resultat. Hos oss finns både arkitekter, inredningsarkitekter och husarkitekter, berättar Anette Lindberg, grundare av Studio A.


Baserat på vår kunskap och erfarenhet erbjuder vi kvalitetsprodukter och eleganta designlösningar. Från små ytor till hela hus designar Studio A funktionella, bekväma och trivsamma utrymmen. Teamet av kvalificerade inredningsarkitekter följer dig genom hela processen, från idé till att inredningen är på plats i ditt hem. Studio A lyssnar och intervjuar dig grundligt för att komma fram till den rätta lösningen för dig.


Designa ditt drömköket

Hos Studio A kan du få hjälp att designa ditt drömkök efter dina behov, preferenser och smak. Inredningsarkitekterna tar fram ett förslag med de perfekta materialen ur det breda italienska sortimentet, för att skapa ett vackert och funktionellt kök för dig. Studio A samarbetar med flera ledande italienska kökstillverkare som exempelvis det exklusiva märket Molteni.Ett badrum av hög kvalité

Studio A har direktkontakt med ett flertal stenbrott i Italien och med ett kontor i Verona blir det ännu enklare att hitta unika produkter. Oavsett om du vill inreda ett litet badrum eller ett private spa med stenbadkar får du hjälp med att skapa det bästa av varje kvadratmeter.


Unika detaljer i marmor och sten

Allt från vackra stenhandfat till väggytor kan kläs i marmor och sten. På Studio A uppskattas natursten och marmor för sina otroliga egenskaper. Eftersom det är ett naturmaterial har varje sten unika detaljer, som gör varje projekt helt unikt. Studio A hjälper dig att välja det perfekta materialet och texturen beroende på vilken användning och stil du är ute efter.


Vårt mål för varje enskilt projekt är att nå en tidlös arkitektur som håller över tid. Det blir både ekonomiskt och hållbart, säger Anette.82 views

Comentários


bottom of page