top of page

NÅ DINA TRÄNINGSMÅL MED RÄTT SPORTKLOCKA FRÅN POLAR

Är ditt mål att försöka hinna med ett extra träningspass i veckan? Eller strävar du kanske efter att slå nya rekord? Med rätt sportklocka från Polar runt handleden blir det enklare och roligare att nå dina mål.För hardcore-idrottaren

Du tränar hårt och intensivt– såväl på löpbandet som på löparbanan eller i vattnet. Du vill ha koll på hur snabbt du springer, cyklar och simmar för att kunna jämföra dina tider. Polar Vantage V2 är en premium-multisportklocka med all Polars sportkompetens runt handleden, inklusive pulsmätning, GPS, prestationstester och mätning av återhämtning. Med Polar Vantage V2 kan du tydligt se din utveckling då den innehåller flera verktyg för att testa din kapacitet och beredskap. För att enklare planera och träna smartare – och slå nya rekord.
För vardagsmotionären

Du ser till helheten för att må så bra som möjligt på alla plan. Polar Unite är en smartklocka som hjälper dig att nå en bättre träning och sömn för en bättre balans i vardagen. Klockan är inte bara vattenresistent, har en avancerad pulsmätning och GPS-anslutning – du kan också välja mellan mängder av fina färger för att hitta den som passar dig bäst. Polar Unite finns där för dig för så mycket mer än bara träning. Med hjälp av Nightly Recharge™ får du koll på din återhämtning under natten och kan följa dina sömnfaser i detalj. Känner du dig stressad? Ge dig själv en stund att göra andningsövningen Serene™, som hjälper dig att varva ner, hantera stress och sova bättre.
För friluftsmänniskan

Är du hellre ute i tuff terräng än på ett gym? Lockar en brant backe mer än ett bekvämt löpband?

För dig är det optimala valet Polar Grit X, en outdoorklocka för multisport. Trots att den är robust och tålig med bland annat en inbyggd GPS, kompass, höjdmätare och unika Smart Coaching-funktioner väger den inte mycket. Med Grit X runt handleden är du redo för alla kommande äventyr .


Samtliga Polarklockor och modeller ger tillgång till Polar Flow, en plattform med omfattande verktyg för träningsplanering och analys. En automatisk träningsdagbok, utvecklingsrapporter och många andra verktyg som hjälper dig att uppnå alla dina träningsmål.


19 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page