top of page

MOTIKON förverkligar dina drömmar


Behöver du hjälp att leva ut din passion för drömbilar? För första gången i Sverige finns ett företag som tryggt kan leda dig förbi alla potentiella utmaningar med klassiska bilar. MOTIKON kan hitta rätt bil till just dig, och tar hand om allt det praktiska med förvaring, transport, underhåll, restaurering och upplevelseresor.

MOTIKON föddes ur visionen att förverkliga ett bekymmersfritt klassikerägande med bilen i centrum. Filip Larsson, grundare och VD, berättar att det handlar om att bjuda in dig i en exklusiv ”klubb” som erbjuder samarbete innefattande allt från underhåll, förvaring, renovering, eller om du vill ha hjälp med att bygga din egen samling som investering. Med en noga planerad eventkalender erbjuds du upplevelser med din bil på resor, arrangemang och historisk racing. Konceptet fungerar som en trygg bas i klassikervärlden, oavsett om du är erfaren eller om det är första gången du ger dig på en ny utmaning.

Hela gänget bakom MOTIKON har en lång och gedigen historia när det gäller att hitta unika och noga utvalda objekt med intressant historia. Bilar med själ och det där som får hjärtat att klappa lite extra. Tidlösa bilar i vilka du kan koncentrera dig på den sanna körglädjen och glömma allt vad digitalisering och svårtolkade skärmar innebär.

– Vi har själva upplevt glädjen, men även utmaningarna, med att äga en klassiker. Därför jobbar vi på att underlätta för våra kunder genom hela resan, från att hitta drömbilen till att ta hand om drömmen så att man som ägare kan glädjas utan att drabbas av det magsår som äldre bilar utan rätt skötsel kan ge upphov till. Och när det blir dags att byta din klassiker kan vi hjälpa dig att hitta rätt timing för att optimera en affär. Vi kan även köpa bilen direkt av dig om det skulle vara aktuellt, säger Filip Larsson.

Med Uppsala, Skåne och Gotland som bas har MOTIKON öppnat dörrarna till ett nytt, roligare och enklare sätt att äga och köra en klassiker. Det finns showroom, workshop och säker förvaring nära kunderna där de enkelt kan hämta eller lämna sin bil, få hjälp med att sälja den eller följa det egna restaureringsprojektet på nära håll.

För att läsa mer om MOTIKON, besök motikon.se.


99 views

Comments


bottom of page