top of page

Minimotor med världsledande kraft

Elsparkcyklar har kommit att bli ett allt populärare personfordon. Att äga sin egen sparkcykel underlättar och gör det smidigt att enkelt och miljövänligt ta sig fram, även i de tuffare terrängerna. Minimotors har en sparkcykel för så väl stads- som skogsklimat.


Sedan 1999 har Minimotors varit ett världsledande företag för innovativa och högkvalitativa eldrivna personfordon. De gedigna erfarenheterna levereras samman i Minimotors produkter i absolut högsta klass med en robust och vältestad grund.

Över 50 auktoriserade distributörer finns spridda över hela världen och Minimotors har ett stort nätverk av regionala återförsäljare. Det gör Minimotors till den största och mest globala aktören av högkvalitativa elsparkcyklar i världen. De ligger ständigt i framkant när det gäller innovation och teknik. Där viljan att uppfinna präglar hela företaget och har gjort att de gång på gång revolutionerat marknaden för de eldrivna personfordonen till det bättre.


Dualtron Mini

Kan ses som ingången till de högkvalitativa och kraftfulla Dualtron el-scootrarna. Storleksmässigt är den en portabel och elegant el-scooter med en vikt på 22 kilo. Trots den låga vikten ska inte dess kraft underskattas. Med en kraftfull motor som kan leverera en effekt upp till 1450W och ett 52V & 17.5 AH LG batteri som kan leverera en räckvidd upp till 55 km blir de rätt uppenbart att portabilitet inte är det enda som Dualtron Mini kan leverera. Däcken, fotstödet och det fyrdubbla stötdämparssytemet gör att du kör säkrare och mer komfortabelt. Detta är en komplett elsparkcykel sett till sin storlek. Dualtron Mini, 13995 kr.Dualtron Thunder

Här är en av de mest kraftfulla och kompletta elsparkcyklarna på marknaden. En sparkcykel som lever upp till sitt namn med dubbla motorer som kan leverera en effekt på max 5400W. För att hålla uppe denna expansivitet har de inte kompromissat med batteriet som håller upp till 120 km. Det här revolutionerande elsparkcykeln demonstrerar den enorma kapacitet och styrka som ett eldrivet fordon kan leverera.

Dualtron Thunder, 31995 kr.Dualtron Ultra V2

Den här elsparkcykeln är perfekt för en mer ockuperad miljö. Med en extrem kraft klarar den av det tuffare klimatet. Med dess massiva mototer blir Dualtron Ultra helt ostoppbar i en miljö som tidigare var helt oåtkomlig för den elektriska sparkcykeln.

Dualtron Ultra V2, 27995 kr.Läs mer och spana in hela Minimotors utbud via: minimotorssverige.se


Besök butiken på Anna Whitlocks Gata 5 i Stockholm eller ring: 076-005 68 0823 views

Comments


bottom of page