top of page

Minimalistiska smycken med karaktär för mänJonas Philippe skapar minimalistiska och uttrycksfulla smycken som kompletterar det skandinaviska herrmodet och ger det en edge. De kombinerar den svenska enkelheten med en färgstark sida.


De smakfulla accessoarerna är gjorde med silver, ädelstenar och pärlor av hög kvalité och ger ett självsäkert intryck. Jonas Philippes herrsmycken förhöjer ditt yttre med den eleganta blandningen av en äldre klassisk stil med en nytänkande design. De tar ett steg ifrån den stereotypiska bilden av vad smycken är och ger herrmodet en modernisering.


Märket grundades 2020 av Maria Phillips som såg att det saknades något i modet hos män i Skandinavien och ett tomrum i tillgången av smycken för killar. Jonas Philippe gör herrsmycken till något naturligt, bekvämt och självklart. Deras filosofi som de själva beskriver den är “We are on a quest to jewelify men. It’s time for the Scandinavian minimalism, to meet the chaos of the world, creating structured fun for you to wear and others to enjoy.”


Besök jonasphilippe.com för att se deras senaste kollektion och läsa mer om konceptet.


28 views

Comments


bottom of page