top of page

Mer än ett besök hos frisören

På Brunnsgatan 4 i Stockholm hittar du RABI RABI the Experience, grundat av Rabi Jallo. Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för både hårvård och människor har han skapat en hårsalong som inte bara erbjuder en fantastisk klippning, men också en upplevelse fylld av kvalité och glädje.

Att gå och klippa sig borde alltid vara något mer än att bara sitta otåligt i en stol och vänta på att frisören ska bli klar. På RABI RABI the Experience får du, som namnet vittnar om, en upplevelse som du kan ta med dig därifrån. Att det är en stilren och inbjudande atmosfär märker du direkt när du kliver innanför dörren och strax känner du den varma och positiva stämningen i luften.


Njut av en cappuccino eller en espresso medan du pratar med din frisör om hur du vill att ditt nya hår ska se ut. När du är klar och lämnar salongen kommer du inte bara att se bättre ut, du kommer att känna dig bättre.


Det handlar om att din bokade klipptid ska vara något att se fram emot, något meningsfullt, roligt och spännande. Här möts du av kunniga och passionerade människor som älskar och brinner för sitt yrke och lägger sin själ i varje projekt för att du som kund ska få den helhetsupplevelse som ett besök på deras salong erbjuder.


Deras goda och välförtjänta rykte talar för sig själv. Personalens noggrannhet, professionalism och uppmärksamhet för vad du som kund är ute efter, tillsammans med deras breda kunskap om produkter och hårvård, är vad som särskiljer RABI RABI the Experience från andra hårsalonger.


Besök rabirabitheexperience.se för att boka din tid direkt.


50 views

Recent Posts

See All

تعليقات


bottom of page