top of page

Mer än bara burgare

Phil’s öppnade dörrarna 2014, då under gamla namnet Phil’s Burger. Sedan dess har kedjan växt och likaså deras koncept. Med deras redan beprövade hamburgare som en hörnsten har nu Phil’s lyft resten av menyn till samma höga nivå för att kunna erbjuda det bästa för alla slags smaker.

Phil’s har alltid haft ett välförtjänt gott rykte av en anledning: deras utsökta burgare. Nu har de vegetariska alternativen, vinet och deras goda cocktails såväl som inredningen och musiken fått lika mycket uppmärksamhet. Köksmästare från stjärnkrogar har rekryterats in för att ta fram fräscha vegetariska förrätter och välgjorda sallader i världsklass som matchar resten av menyn med sin kvalité. Den mysiga och snyggt designade inredningen tillsammans med deras trevliga och professionella personal är vad som skapar den varma atmosfären inne på Phil’s. Det är några av anledningarna till att de sticker ut bland hamburgerrestauranger.


En av personerna bakom Phil's nya riktning är entreprenören Lars Åkerlund. Han spenderade 15 år i New York där han startade och byggde upp det omtalade cafét "Fika" med sitt skandinaviska tema. Det enormt populära cafét växte snabbt till stadens största privatägda kaffekedja. När Lars bestämde sig för att flytta hem till Sverige igen så fick han förfrågan om att ta med sin expertis och erfarenhet och bli en del av Phil’s och deras nya storsatsning.


Kvalité med flera sidor

Phil’s är stället för dig som är ute efter en ordentlig och god måndagslunch eller en mysig familjemiddag, men också den perfekta platsen för en afterwork eller att ha första dejten på. Likaså om du är på en utekväll med kompisgänget och vill äta grym mat med skön musik i bakgrunden, då föreslår vi att du går dit på en av dagarna varje vecka som det är DJ-kväll på deras olika restauranger. Känner du istället för att testa något annat än den goda ölen eller deras cocktails så har Phil’s börjat med det New York-inspirerade konceptet Burgers and Bubbles, som består av två sliders och två glas Cava. För den lugnare middagen så finns det ett väl genomtänkt sortiment av röda, vita och roséviner att välja emellan, utvalda av en sommelier för att ditt dryckesval ska passa så bra som möjligt till din måltid och ge dig den gastronomiska upplevelse som Phil’s har finslipat till perfektion.


Just nu har Phil's 14 restauranger runt om i Sverige varav tolv ligger i stockholmsområdet. På Malmskillnadsgatan vid Sergels torg så öppnade de nyligen deras flaggskepps restaurang i en större lokal än vad de vanligtvis finns i. Förutom att avnjuta deras meny så kan man sjunka ner i sofforna i deras lounge-avdelning och sippa på en cocktail eller ett glas vin, ett perfekt häng för en AW. På helgerna förvandlas det till en klubb för dig som är på festhumör och vill stanna ännu längre på kvällen.


Besök phils.se för att hitta din närmsta restaurang eller läsa mer om Phil’s och vad de har att erbjuda.


8 views

Opmerkingen


bottom of page