top of page

Med rum för livet

Att hitta sin plats i tiden, i livet och i rummet är kanske den viktigaste uppgift vi har som individ när det gäller att ta hand om oss själva.

Ett bra boende, en trygg plats som inspirerar och som är en fristad kan vara den trygga punkten i livet när mycket annat ibland stressar på.

Ek & Co Fastighetsförmedling drivs av Anita Ek som varit verksam i branschen i över 19 år och förmedlat många hem och bostäder. Vägen in i mäklaryrket har kantats av en rad vitt skilda jobb och uppdrag.


– Alla mina år i branschen har gett mig pondus och erfarenhet, vilket mina kunder har glädje av. Man vill ha en mäklare som man kan hålla i handen och känna sig trygg med, säger Anita Ek.

Den röda tråden har hela tiden varit det mänskliga mötet. Hon fortsätter:

– Det är därför jag älskar mäklaryrket. Jag tycker om att vara hjälpsam och att skräddarsy lösningar. Att få se glädjen när någon hittar sitt hem, den är helt magisk.


Det är det genuina engagemanget och viljan att skapa bra affärer som fått Anita att alltid gå de extra stegen för sina kunders skull. Eller vad sägs om att cykla genom stan mitt i natten för att lösa underskrifter, stega in på sena middagar eller ses i trapphus för att skriva kontrakt.

Vad är då framgångsreceptet för en lyckad affär, vad får en fastighetsaffär att kännas rätt och bra för alla inblandande? Anita avslutar med:

– Att lyssna och se det enskilda behovet är viktigt. Varje försäljning är unik utifrån den aktuella livssituation.

Läs mer på: Ekfast.se

10 views

Comments


bottom of page