top of page

MED FOKUS PÅ HELHETEN


Promedica Aesthetica startades för fem år sedan och utgörs av John och Emma.


Tillsammans är de ett team av läkare och sjukskoöterska som med samlad expertis och breda erfarenhet utför estetiska injektionsbehandlingar med fokus på naturliga resultat och hög säkerhet. Genom deras privata klinik med hemmiljö i Norrköping erbjuder de kunderna en plats bortom stadens brus för att få komma undan en stund. – Skönhetsbranschen är mångfacetterad och ibland svårnavigerad. Vi fokuserar på att kunna erbjuda gedigna behandlingar med god kvalitet och väletablerade produkter, säger John.

Utöver medlemskap hos REBS arbetar de aktivt för att centrera alla behandlingar ansvarsfullt och med säkert utövande. – Ett lyckat resultat är när du och andra omkring dig kan se ett glow men inte säkert säga vad som är gjort. Det lilla gör det stora och helheten blir det centrala i alla våra behandlingar. Resultaten ska kännas naturliga och harmoniska, säger John.

På Promedica arbetar de primärt med fillers, botox, trådlyft och skin boosters. Alla som funderar på de här typerna av behandlingar är välkomna. – Vi finns här så väl för behandlingar som för att besvara alla kunders funderingar och frågor. Genom vår öppenhet och medicinska erfarenhet önskar vi ge alla som är intresserade en chans att få prova på den här typen av behandlingar.

Innan en behandling bör kunden alltid fundera på vad som är mest intressant och om finns något område som önskas ändra på. – Vi berättar gärna om för- och nackdelar med alla behandlingar och kommer tillsammans med kunden att skräddarsy en behandling för allra bästa resultat. Vi kommer alltid med uppriktiga svar och rekommendationer. Boka gärna en tid för en kostnadsfri konsultation svarar vi på alla frågor.

Läs mer och boka din tid på promedica.bokadirekt.se och följ oss gärna på Instagram @promedicaaesthetica

8 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page