top of page

Max Alm-Norells drivkraft är att skapa konst som inspirerar

Updated: Sep 9, 2023På kort tid har Max Alm-Norells konst fångat mångas intresse och han har etablerat sig starkt på den svenska konstscenen. Hans exklusiva konstverk tar sig uttryck i starka färger, bladguld, diamantglas och en sprakande intensitet. Konstverken väcker känslor och får dig att tänka, reflektera och inspireras.


Max Alm-Norells färgsprakande konst lockar allt från kända profiler och stora konstkännare

till människor helt utan erfarenhet av konst. På bara några år har Max blivit en självklar spelare i konst-Sverige, vilket inte förvånar någon som tagit del av hans verk. Med dramatiska färger, ett alltomslutande uttryck och en unik teknik drar konstverken ögonen till sig från alla som får möjligheten att se dem på riktigt utanför de digitala rummen.

Max utmanar det klassiska utställningsformatet och vågar ta ut svängarna i vad en utställning och vernissage innebär. De som besökt Max konstutställningar vet att dessa är en unik upplevelse. Oavsett var utställningarna hålls värnar Max om besökarens helhetsupplevelse in i minsta detalj. Som besökare har man bland annat kunnat avnjuta häpnadsväckande matkreationer som tilltugg framtaget av stjärnkockar, samtidigt som man förtrollas av Max konstverk.


Till våren ställs Max målningar ut på Jumeirahs exklusiva hotell i Mallorca, Jumeirahs Port Soller. Här kan du förtrollas av Max konstverk både i galleriet och i lobbyn samt av Mallorcas vackra stränder. Genom åren har konstverken ställts ut och visats upp på konstutställningar runt om i Sverige och Danmark. Med närhet till Österlen och Köpenhamn inspireras Max konst av närheten till havet, livet och kärleken.

Efter att en internationell lansering bromsades in av coronapandemin har Max längtan efter att etablera sig utomlands vuxit. Just nu siktar han in sig på att ställa ut på konstutställningar i Tokyo, New York, Dubai och London de kommande åren. Men pandemin stoppade inte Max som istället började tänka nytt och kreativt kring sina utställningar. Under pandemin höll Max flera privata vernissager hos köpare av sin konst. Konceptet blev uppskattat och har fortsatt att leva vidare även efter restriktionerna.

Max konstverk lever och lockar ständigt till nya, personliga upplevelser. Bakom varje

konstverk ligger ofta så många som trettio fotografier, mängder med färg och detaljer som kräver åskådarens uppmärksamhet. Varje människa ser och tolkar målningarna på olika sätt. Max konst är något som bara måste upplevas!
28 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page