top of page

Maurice Lacroix - För all tid, alltid!

Maurice Lacroix klockor har i nästan 50 år tillverkats i företagets helt egna moderna fabriker i den lillacvackra Schweiziska byn Saignelégier. Med sin långa rika historia och tunga kunskap inom klockmakeri har Maurice Lacroix producerat egna signatur klockor där urtavlan, höljet och klockans urverk är väldigt mycket deras egna unika design och utformning.

Modellen Maurice Lacroix AIKON Quartz lanserades redan 2016 och har avnjutit väldigt mycket framgång sedan dess. Modellen i sig har dessutom inspirerats av en annan av Maurice Lacroix favoriter, nämligen Calypso modellen som fick sin design och utformning redan på nittiotalet. Calypsos lekfulla och unika design var en fantastisk inspirationskälla för Maurice Lacroix designteam.


AIKON modellen har sedan dess födelse varit en väldigt stor succé och med den succén som inspiration så lanserades sedan AIKON Automatic. En syskon modell till originalet som med först och främst sitt själv uppdragande feature omfamnade en design med mer raka linjer, skarpare vinklar och dessutom en raffinerad Clous de Paris urtavla med en modern och samtida anda


Maurice Lacroix ledord är, framgång är en resa inte en destination, i den andan så vill urmakaren alltid utvecklas och förfina sina produkter. Alltid sträva mot att förbättras. Med det i åtanke och framgången hos modellen så har de återvänt till AIKON Quartz. Med örat mot marken har de varit lyhörda för feedback från återförsäljare och dess kunder. De har återvärderat alla delar av den sportiga modellen. Varje kurva, linje, yta har raffinerats av Maurice Lacroix team. Uppgraderingen har inte bara finslipat prestanda utan och förhöjt dess lyxige helhetskänsla.


Under våren 2022 så återlanserades Maurice Lacroix AIKON Quartz både i dam och herrmodell. De båda modellerna är 35 respektive 40 millimeter alla modeller i ett elegant boett i rostfritt stål. Köparen har möjlighet att välja mellan rhodium eller diamantprydda visare. Det finns många fler alternativ för att göra klockan unik för just dig. Du kan välja och vraka bland eleganta ringalternativ, färger och solborstade perlemorskivor och mer för extra känsla av lyx och individualitet. Låt klockan avspegla dig och din stil.En annan ny och fantastisk funktion på alla de nyaste AIKON Quartz modellerna är Maurice Lacroix Easy Strap Exchange system. Du kan enkelt och smidigt ta av armbandet från boetten utan behov av verktyg och även där individualisera klockans look unikt för din egna tycke och smak för olika tillfällen. Alternativ i skinn, metall och gummi finns för att specialisera klockan för olika tillfällen vare sig det är business, casual eller för aktiva tillfällen.


Med detta betydliga lyft i både kvalitet och utseende och variationsmöjligheter så behåller Maurice Lacroix sin berömda tillgänglighet för alla sorters människor och stora värde. Den historian som började 2016 med den första AIKON lever nu vidare i Maurice Lacroix tradition att ständigt förbättra och utveckla.


För mer information: https://www.mauricelacroix.com/


70 views

Recent Posts

See All

留言


bottom of page