top of page

Möt våren som ditt bästa jag

Vill du fräscha upp dig inför sommaren är det hög tid att börja nu. Linné Hudklinik utsågs till Årets klinik i kategorin ”Avancerad Hudvård i Stockholm” på Beauty Week Awards och har allt du behöver för att ge både ansiktet och kroppen en ordentlig boost inför vår och sommar.


På Linné Hudklinik jobbar de med varsamma hudbehandlingar efter filosofin att förebygga, bevara och förbättra. Magnus Brasen startade kliniken efter många år inom skönhetsbranschen, både i Sverige och internationellt. Han såg ett behov av en klinik som tänker på kunden ur ett helhetsperspektiv gällande allt från kundbemötande, kvalitet och resultat.


– Vi har försökt att skapa en klinik där alla känner sig välkomna och kommer in för att få en högkvalitativ behandling med bra resultat, men också för att få en upplevelse och en känsla av att ”här trivs jag, här vill jag vara”, säger Magnus Brasen, verksamhetsansvarig på Linné Hudklinik.

Linné Hudklinik tar hand om dig under hela hudvårdsresan och allt börjar med en konsultation där behandlaren bland annat analyserar huden, hudkvalitén samt ger dig råd om hur du bäst tar hand om den.


– Hos oss på Linné Hudklinik är du viktigast. Vi utför estetiska behandlingar i samråd med dig som kund. I lugn och ro pratar vi om dina förväntningar, förutsättningar och olika behandlingsalternativ.

Inför våren har Magnus tre behandlingar som han särskilt rekommenderar.


Hudföryngrande injektionsbehandlingar

Många kommer till Linné Hudklinik för att få slätare hy. Klinikens mest populära behandlingar som arbetar förebyggande mot rynkor, slätar ut den så kallade argrynkan, lyfter och minimerar linjerna på halsen.


Medicinsk hudvård från Neostrata – skräddarsydd ansiktsbehandling

Klinikens välutbildade personal gör en hudanalys för att skräddarsy den behandling som passar just dig. Behandlingarna utgår från Neostratas breda sortiment av medicinska hudvårdsprodukter. Oavsett om du har torr eller fet hy, behöver fukt, djuprengöring eller har problem med acne, pigmentförändringar eller rosacea, så anpassas behandlingen efter dina behov. Boka en tid på 45, 60 eller 90 minuter.


Body Sculpting

Med elektriska impulser hjälper Qryo Insculpt 4.0 dig att skulptera och stimulera dina muskler utan kirurgiska ingrepp. En kur med 30-minutersbehandlingar bygger muskler och bränner fett på ett säkert, effektivt och smärtfritt sätt med träningsvärk som enda kända biverkning. Tänk att göra motsvarande över 20 000 situps på en halvtimme! Behandlingen kan göras på två områden samtidigt (t.ex. biceps/triceps, biceps och mage eller rumpa).


Insculpt kan med fördel kombineras med fettfrysning.


– Konsultation och planering av en behandling är grunden till ett lyckat resultat. Som klinik vill vi återskapa och förfina. Varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation, så kan vi tillsammans diskutera och planera vad som passar dig bäst.

Linné Hudklinik erbjuder

• Medicinsk & klassisk hudvård

• Fillers & trådlyft

• Hudföryngrande injektioner

• IPL – hudföryngring & hårborttagning

• Fettfrysning & kroppsskulptering


Besök kliniken på Linnégatan 35 på Östermalm.

Läs mer på linnehudklinik.se

Instagram: @linnehudklinik

61 views

Recent Posts

See All
bottom of page