top of page

KungSängen - Tar din säng på allvar


I en högpresterande vardag där man kräver det mesta och bästa krävs inte minst en riktigt god sömn. Sömnen kan på många sätt vara nyckeln till framgång och extremt viktigt för att få yrkesliv, vardagspusslet och träning att fungera på hög nivå. Livet är helt enkelt för kort för att kompromissa med en riktigt god natts sömn.


Studier vittnar mer och mer om den goda sömnens tyngd när det gäller kroppens återhämtning, vardagsoptimering och i stora drag livskvalitet. Vi spenderar en tredjedel av våra liv i sängen. Allt detta talar för vikten av den höga kvalité som krävs för att ge dig en så god och kvalitativ sömn som möjligt.


Ett gott hantverk har KungSängen alltid stått för. Sedan starten har Kungsängens hela tillverkningsprocess varit så nära hjärtat och det anrika sänghantverket som möjligt. Sammanlagt fjorton händer har byggt varje säng som levereras till kunder.Från idé till verklighet jobbar KungSängen med premium kvalité som koncept. De levererar inte bara en säng utan en ledsagare, en bästa vän, en trygghet som ska följa med under överskådlig framtid.


De handgjorda sängarna startade produceras 1998 för hand och produktionsledet är oförändrat sedan dess. Det ger KungSängen en unik kontroll och överblick av produkten. De vet att deras kunder har hög standard och lika höga krav. Att de sköter produktionen själva med egna sängbyggare gör att de kan hålla en hög standard som infriar alla förväntningar och lite till.

Svensktillverkat är även bra ur ett hållbarhetsperspektiv eftersom en färdig säng är skrymmande och tar stor plats vid leverans. Att tillverka i Sverige ger Kungsängen möjlighet att välja svenska leverantörer till våra sängar. Det gör också att det är lätt att få överblick och att granska alla detaljer och full insikt i produkttillverkning. Av samma skäl kan de även garantera en hållbar, miljövänlig tillverkning på ett unikt sätt.Kungsängen lagerhåller inte med färdigproducerade sängar utan med noga kontroll över hela productions processen från materialval till slutprodukt så tillverkas sängen efter just dina preferenser när du bestämt dig exakt hur din säng ska vara och vad den ska ha för egenskaper. Vilket gör att de kan garantera kundens nöjd alla delar av ledet från påbörjat intresset till sovdags så att säga.


Man märker att Kungsängen tar sig själva och sina sängar och din sömn på allvar. Inte bara genom att säkra tillverkningsprocessen och själva hushålla med leveransen till kunder. Med hela trettio års garanti på sina sängar så är självförtroendet högt med all rätt. Det är inte bara för att de är så säkra på din goda sömn utan även ett genomtänkt hållbarhetsperspektiv. Du ska trivas i din säng inte bara när du köpt den utan under hela tre decennier och framåt. Det noggranna produktionsledet och hållbarhetstänket har lönat sig enligt Kungsängen då det har gott om återvändande kunder som inte vill chansa när det gäller en god natts sömn.


Hitta din nästa drömsäng direkt på: https://www.kungsangen.com/


21 views

Comments


bottom of page