top of page

Kosmetisk pigmentering med Matilda Birg

Det händer mycket i skönhetsbranschen just nu, och en stor trend som har vuxit och är här för att stanna är semi-permanent makeup. Matilda Birg som är utbildad och certifierad inom PMU delar med sig av sin expertis och ger oss goda råd.

Matilda har än idag ett brinnande intresse för skönhet, färg och form med 23 års erfarenhet i branschen. För drygt ca tolv år sedan vidareutbildade hon sig inom bland annat området permanent makeup eller kosmetisk tatuering som det även kallas. Hon är även certifierad Top Elite Linergist och lärare på Beauty Institut i Munchen.


– Med permanent makeup kan du få de där ögonbrynen du alltid drömt om. Eller så kan jag skapa en tunn och fin linje längs fransraden för att öppna upp blicken för ett piggare utseende. Dina läppar kan framhävas och förstärkas och asymmetriska läppar kan korrigeras, säger Matilda.

Hon berättar vidare:


– Det är dock viktigt att du väljer någon som är specialist på området för att utföra din behandling. Tråkigt nog så finns det många som är oseriösa i branschen och som inte har tillräckligt med kunskap. Jag vet vad som krävs och följer alla föreskrifter. Min teknik är framstående och skonsam. Och framför allt så anpassar jag mig till varje unik individ. Här på kliniken finns även en kunnig hudterapeut på plats och en skicklig läkare som utför estetiska behandlingar. Vi använder alltid säkra metoder och den mest framstående utrustningen för att du som kund ska veta att du är i trygga händer. Du hittar Matilda på Linné Hudklinik vid Linnégatan 35 på Östermalm i Stockholm där hon utför både utbildningar och behandlingar.

Besök matildabirg.se eller linnehudklinik.se för mer information.


62 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page