top of page

KLASSISK KASHMIR I OTIPPAD FORM

Att vakna på morgonen och sticka fötterna i ett par tofflor gjorda av kashmir. Eller slinka in i en joggingdress av kashmir och vira en lika silkesmjuk morgonrock runt kroppen. Carlu de Monaco skapar alla sina plagg i kashmir, både de klassiska och de lite mer oväntade.

Kashmirplaggen produceras och fraktas från Inre Mongoliet direkt till Monaco. Där, mittemellan Frankrike och Italien, med över trehundra soldagar om året och omgivet av storslagen natur, har Carlu de Monaco sitt säte. – I Monaco finns så mycket mer än casinos och banker. Där finns universitet, närhet till modeskapare i både Frankrike och Italien, oslagbar natur och ett väldigt bra klimat med miljöer som gör det till en glädje att bygga ett varumärke, säger Carlu de Monacos svenska grundare Karl Robertson.

Karl Robertson har en lång bakgrund i textilbranschen. Fast från början pluggade han IT i Lund. IT-kunskaperna var redan från början till stor hjälp i att utveckla ett företag som kunde säljas i flera kanaler samtidigt och på en internationell marknad. Carlu de Monacos högkvalitativa kashmirprodukter säljs både till butik och till slutkonsument. Rakt av underbara produkter och i Stockholm och Göteborg finns de att köpa på NK bland annat.


Läs mer på: carludemonaco.com

29 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page