top of page

Innovativt och stilrent med traditionella undertoner

Det italienska varumärket Four Ten Industry från staden San Giuseppe Vesuviano utanför Neapel erbjuder stilfulla byxor som passar i alla situationer. Allt från designen till produktionen sker i Italien med ett fokus på kvalité, elegans och komfort.

Four Ten Industry är ett modernt och nytänkande varumärke och har skapat en relevant stil med klassiska inslag som utmanar modetrender med sitt koncept av vad sportigt mode är och kan vara. De har tagit fram ett unikt och tilltalande koncept för män som lever en aktiv livsstil med ett sofistikerat yttre. Det är byxor för dig som vill känna dig rörlig, bekväm och samtidigt välklädd. Deras kollektioner är resultatet av en traditionell napolitansk skrädderikultur som har vuxit fram och utvecklats under en lång tid. Med nya metoder har den klassiska italienska kvalitén och stilen ytterligare förbättrats och förfinats. Plaggen är avslappnande och gör ett starkt självsäkert intryck med sin funktionalitet och en subtil djärvhet som lyser igenom. Four Ten Industry använder bara noggrant utvalda materialval för att varje kollektion ska hålla den höga standard som deras varumärke står för.


Snart lanseras deras vårkollektion med en elegant vardaglig stil. För att hitta byxor från Four Ten Industry så kan du vända dig till klädbutiken Trångsund 8 i Gamla stan i Stockholm som finns på adressen med samma namn eller andra välsorterade butiker runt om i Skandinavien.


Besök sjagenturer.se eller fourtenindustry.com för mer information.
36 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page