top of page

Importbil - Med passion för fordon


I över nitton år har Fredrik Wennerholm från Lund importerat bilar från Tyskland till Sverige. Affärsidén kom från ett genuint intresse och passion för bilar i grunden.


Importbil med Fredrik i spetsen har såklart en väldigt djupgående insyn och förståelse för processen som krävs för att göra en bil körklar i Sverige. Med den imponerande siffran 2600 importerade bilar i dagsläge är de en av Sveriges största bilimporter från Tyskland.Fördelarna är många berättar Fredrik. Utbud är en av dem. I Tyskland är utbudet på alla typer av bilar betydligt större. Bilarna är generellt sätt bättre utrustade, priserna lägre och reglementet är mer transparent än i Sverige. Tyskland har flera regler som är bättre än i Sverige vilket försvårar fusk och eliminerar eventuella risker vid andrahands köp. Importbil har även som regel att bistå hela vägen genom köpet så man aldrig som kund lämnas frågande eller osäker.

Trenden går mot el och hybridbilar för Importbil med. Det kommer fler och fler förfrågningar och nu har Importbil flera års erfarenhet av att importera bilar med olika sorters drivmedel. Riktlinjen är för Importbil att det alltid är lönsamt att importera en bil från Tyskland.


Importbil erbjuder även import av Husbilar där marknaden likt den ordinarie bilmarknaden är större. Där erbjuder de också hemtransport i hela landet. Allt är färdigt vid leverans vilket betyder godkännande hos transportstyrelsen, registreringsbesiktning, kontrollbesiktning och leverans.


För mer information och kontaktuppgifter se: www.importbil.se


32 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page